• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesti

04.01.2018

23:53

TUČA DIGLA KOLAŠIN NA NOGE: ​Albanski turisti napali obezbeđenje ski-centra!

Balkan

TUČA DIGLA KOLAŠIN NA NOGE: ​Albanski turisti napali obezbeđenje ski-centra!

Podeli vest

Na parkingu ski-centra "Kolašin 1450" troje albanskih turista nasrnula su na radnike obezbeđenja skijališta, pišu podgoričke "Vijesti"

Prema nezvaničnim informacijama lista, svađu su, navodno započeli turisti iz Albanije, braća Eldon, Kevin i Sali Barjaktari, da bi potom i fizički nasrnuli na radnike obezbeđenja ski-centra.
Posle toga je intervenisala i policija, pa su Albanci pritvoreni i privedeni pred sudiju za prekršaje, navode Vijesti.

- Na parkingu skijališta došlo je do manjeg incidenta. Nije bilo posledica, koje bi, na bilo koji način, uticale na ostale goste ili pokvarile izuzetno uspešan dan na skijalištu. Istragu o incidentu, kao i eventualno sankcionisanje učesnika, preuzeli su nadležni organi- saopšteno je iz ski-centra "Kolašin 1450", prenose Vijesti.




Na sajtu ski centra nema informacije o incidentu.

Vijesti navode i da su neki gosti skijališta, koji su, navodno, bili očevici tog događaja, na društvenim mrežama tvrdili da je reč "o masovnoj tuči izazvanoj nacionalnom netrpeljivošću između Albanaca i meštana", što su iz ski-centra demantovali.

Incident je, kako prenose Vijesti, izazvao nesporazum gostiju i radnika obezbeđenja oko parking mesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zikica Popovic

pre 6 godina

Treba siptari da vas biju,jer bez njihovih glasova Cg nikada ne bi dobila nezavisnost,Sada su na redu malisori pa hrvati da vas biju.

Zlatica

pre 6 godina

Doći će Albanci glave Crnoj Gori,samo polako !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija