• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/sputnik

14.02.2018

18:13

(VIDEO) SRPSKI TENKOVI KRENULI NA KOSOVO: Albanski sajt objavio dramatičnu informaciju I DIGAO PANIKU U PRIŠTINI!

Balkan

(VIDEO) SRPSKI TENKOVI KRENULI NA KOSOVO: Albanski sajt objavio dramatičnu informaciju I DIGAO PANIKU U PRIŠTINI!

Podeli vest

Prištinski sajt „Zeri“ objavio je dramatičnu informaciju da Srbija šalje tenkove na granicu s Kosovom

Uz tekst je priložen i video-snimak srpskih tenkova koji se kreću od Preševa do graničnog prelaza u selu Mučibaba, na granici sa Gnjilanom.

Kako Sputnjik saznaje, tenkovi Vojske Srbije jesu pokrenuti, ali ne zbog godišnjice takozvane nezavisnosti Kosova i Metohije. Reč je o tehničkim zborovima u većim gradovima Srbije.

Naime, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije nizom manifestacija obeležavaju Sretenje — Dan državnosti Srbije, koji se proslavlja u znak sećanja na Sretenje 1804. godine, kada je podignut Prvi srpski ustanak i počelo oslobođenje od Turaka, i isti datum 1835. godine, kada je donet prvi moderni ustav Srbije.

Uoči Sretenja, 14. februara, pripadnici Vojske Srbije organizovali su u Subotici, Jagodini, Boru, Petrovcu na Mlavi, Loznici, Užicu, Paraćinu i Prijepolju taktičko-tehničke zborove na kojima je građanima prikazan deo naoružanja i vojne opreme, koja uključuje i tenkove.


DAN DRŽAVNOSTI SRBIJE: Ministarstvo odbrane i vojska obeležavaju Sretenje!

KO O ČEMU TAČI SANJA KOSOVO U UN! Ubeđen da će već ove godine imati "ISTORIJSKI SPORAZUM" ZA SRBIJOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sumadinac neprskani

pre 6 godina

bas lepo snimatelj se prakticno potpisao otkrivsi lokaciju sa koje je snimao .

Pera KV

pre 6 godina

Ne brinite, kad budemo krenuli necete stici da objavite nista.....

Marko

pre 4 godine

Gdje su vam komentari, zatvorite ih ako vršite cenzuru. U protivnom dajte ono što napišemo da se direkt objavi, cenzura, to je vaša sloboda pisanja, ha, ha, ha.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija