• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BKTV/Index.hr

15.02.2018

22:09

(HOROR VIDEO) ZAKLALA MUŽA PRED OČIMA DECE! Policajci provalili u kuću i ZATEKLI STRAVIČAN PRIZOR!

Balkan

(HOROR VIDEO) ZAKLALA MUŽA PRED OČIMA DECE! Policajci provalili u kuću i ZATEKLI STRAVIČAN PRIZOR!

Podeli vest

Otac troje maloletne dece pronađen je oko 17.40 mrtav u porodičnoj kući. Komšije kažu da se sumnja kako ga je ubila njegova nevenčana supruga i to pred očima dvoje male dece

Zločin se dogodio u mestu Goli kod Koprivnice, a žrtva je Dejan Slivar (46).

Prema rečima komšija ubijenog Slivareva nevenčana supruga je navodno zaključala ulazna vrata, a zatim nesrećnog čoveka zaklala nožem pred očima dece.

Slivar i njegova nevenčana supruga bili su u svađi, ona ga je napustila, a nedavno se vratila sa svojim detetom i u poodmakloj trudnoći.

Treće Slivarovo dete bilo je van kuće i upravo je ono i pozvalo policiju i Hitnu pomoć.

Slivarova nevenčana supruga posle ubistva nije htela da pusti policiju u kuću, pa su morali da provale vrata. Tamo ih je zatekao stravičan prizor, čovek u lokvi krvi i prestravljena deca u šoku.

Žena je prebačena u bolnicu, a Centar za socijalnu zaštitu će da odluči šta će biti sa decom, koja su jedini svedoci zločina.

Kako javlja portal Pepodravina.hr, Dejan Slivar se bavio poljoprivredom i transportom, a bio je brat bivšeg predsednika RK Gola Davora Slivara.

Majka njegovo troje dece preminula je pre nekoliko godina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Trtica

pre 6 godina

Otkud to da svetice koje su samo i uvek žrtve sad počinju da kolju i ubijaju...!!!??? Samo su muškarci i muževi idioti i nasilnici a ne one----zene! Pa one su veći nasilnici i siledžije od muskaraca---one su psihički nasilnici koji godinama izluđuje muškarce i na kraju, kad ovi psihički punu, i nastaju "nasilja" koja su izazvana od tih podmuklih kurvi koje ni trunke poštovanja nemaju!!! A feministički lobi je organizovan i orkestriran od đavola novog svetskog poretka tako da preko ženturača uništi i rasturi porodicu kao najjacu kariku svakog drustva....jer u normalnim porodicama žena je stub kuće, pravi oslonac svom suprugu u vođenju i podizanju naraštaja i potomstva!!! E to đavolima smeta!!!

Maki

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem da ste objavili ovaj komentar. S ovim covekom ocigledno nesto nije u redu. Obratite paznju da o svim zenama prica u negativnom kontekstu. Po mom misljenju to nije normalno. Treba da izbegavate da objavljujete ovakve komentare.

Zlata

pre 6 godina

Muskarac je fizicki jaci a zena psihicki jaca.Verovatno je ubila coveka na spavanju.Niko ne polaze pravo na tudji zivot,ali su mbogo ,mnogo cesci slucajevi da su zene zrtve !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija