• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2018

18:15

U PODGORICI OTET I MUČEN DRŽAVLJANIN SRBIJE: Nesrećnika tukli i potapali u Moraču, terali ga da prizna KRAĐU DVE BUŠILICE!

Balkan

U PODGORICI OTET I MUČEN DRŽAVLJANIN SRBIJE: Nesrećnika tukli i potapali u Moraču, terali ga da prizna KRAĐU DVE BUŠILICE!

Podeli vest

Podgorička policija uhapsila je M.I. (32) iz Podgorice zbog sumnje da je sa još tri nepoznate osobe oteo i mučio državljanina Srbije I.Dž. (38), preneo je portal CdM.me.

Osumnjičeni su naterali državljanina Srbije da uđe u vozilo i zatim ga odvezli do Bioče, gde su ga tukli i potapali u Moraču i pokušavali da ga nateraju da prizna da je ukrao dve bušilice.
Kako se navodi, radi se o dve Hilti bušilice koje su ukradene iz stana M.I. a u kojem je prethodno otac I.Dž. bio angažovan na određenim zanatskim radovima.

- I.Dž. je strahujući za svoj život, priznao da je ukrao bušilice. Ova lica su nakon iznuđenog priznanja prestala sa maltretiranjem I.Dž. i naterala ga da uđe u gepek. Oni su ga potom odvezli do mesta na kojem stanuje i pustili ga da ide - navela je policija u saopštenju.

UHAPŠENI OTMIČARI! Oteli čoveka i brutalno ga tukli da bi vratio dug od 340.000 dinara!

UHAPŠENI ZBOG OTMICE! Slučaj rasvetljen nakon zajedničke istrage srpske i bugarske policije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ostaj tamo

pre 6 godina

Tako je sa svim radnicima. Kada dodje vreme da se plati posao krece tortura. Drzava Srbija je vice puta opomenuta da se u takozvanij Milo Gori krse prava srpskih drzavljana ..

SARA

pre 6 godina

SRBIJA SAMO CUTI I PITAM SE. KO POMAZE SRBIMA U TOJ ZEMLJI. NASA VLADA CUTI. ZASTO????

Miki

pre 6 godina

Pokazali su poznato crnogorsko " cojstvo i junastvo"................,..,,,,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija