• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Klix.ba

11.03.2018

10:31

(VIDEO) EROTIKA BA... DVE PLAVUŠE OPLJAČKALE SEKS-ŠOP U SARAJEVU: Vlasnik moli za pomoć i nudi nagradu!

Balkan

(VIDEO) EROTIKA BA... DVE PLAVUŠE OPLJAČKALE SEKS-ŠOP U SARAJEVU: Vlasnik moli za pomoć i nudi nagradu!

Podeli vest

Dve nepoznate ženske osobe opljačkale su u petak jedan sarajevski seks šop prilikom čega su otuđile robu visoke vrednosti

Dve žene su iskoristile radnicu zapričavanjem i od nje u momentu ukrale robu sa polica. Materijalna šteta je oko 450 evra, a ukradeno je pet artikala, navode iz ove trgovine seksi igračkama.

Pored prijave policiji, vlasnik prodavnice je odlučio da objavi  i video krađe na kojem se vide dve osumnjičene osobe. Zatamnjeni deo videa štiti radnicu, odnosno njen identitet.

Mole se građani koji prepoznaju osobe na videu da se jave PU Stari Grad u Logavinoj ulici ili direktno u šop "Love Stories" iz kojeg su poručili da za osobu koja informacijom osigura privođenje počiniteljki sledi novčana nagrada.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vukašin

pre 6 godina

Policija je izjavila da su dve plavuše koje su pokrale seks šop , bile same ... mnogo godina same ! hahaha

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija