• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

08.04.2018

14:38

(VIDEO) USTAŠE MARŠIRAJU ZAGREBOM na pravoslavni Vaskrs i POZDRAVLJAJU DONALDA TRAMPA!

Balkan

(VIDEO) USTAŠE MARŠIRAJU ZAGREBOM na pravoslavni Vaskrs i POZDRAVLJAJU DONALDA TRAMPA!

Podeli vest

Na glavnom trgu u Zagrebu jutros, na pravoslavni Vaskrs, okupilo se oko 40 desničara obučenih u crno

Ekstremisti su nosili sliku Donalda Trampa i belu zastavu sa oznakom EU koja je precrtana.

Protest osigurava policija, a predvodi ga hrvatski političar Dražen Keleminec, prenosi Index online.

U isto vreme pojavio se i skup koji su im se suprotstavili uzvikujući: "Dosta ustaštva", što ekstremiste nije mnogo uznemirilo, već su aplauzom pozdravili govor Kelemineca koji je rekao:

- Hrvatska nije sekularna država!

Na njegov podsticaj desničari su vikali "Pozdrav Donaldu Trampu!".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
donald srbojevic

pre 6 godina

pa srpski klub uzgajivaca madagaskarskog bodljikavog praseta bi broji vise clanova od ove stoke krezube sto u crnim skaj jaknama i papucam od 10 kuna setaju glavnim gradom. Sta vam je Rvatska

Deda Nole

pre 6 godina

Ustase kao i siptari nista ne rade bez odobrenja Vasingtona u ovom slucaju aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa,pa me ponasanje siptara u K.Mitrovici,kao i ustaza u Zgrebu uopste i ne iznenadjuje samo nas jos jednom opominje da se sile zla na celu sa SAD pripremaju za jos neke zlocine nad srpskim narodom.

Bane

pre 6 godina

Nose sliku Ante Starcevica i pored nje americku zastavu..koji debili,pa oni pojma nemaju za sta se borio taj isti Ante Starcevic.

SS

pre 6 godina

Lepa im crna uniforma,kao kod pojedinih naših ratnika.Koliko nas mrze braća ustaše pa to je neverovatno,samo nikako da ukapiramo.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija