• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

08.04.2018

21:02

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Isplivalo telo maloletnika koji je ispao iz čamca u Hrvatskoj

Balkan

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Isplivalo telo maloletnika koji je ispao iz čamca u Hrvatskoj

Podeli vest

Telo maloletnika (16) koji je 24. marta nestao nakon što se prevrnuo čamac u kom se nalazilo još trojica dečaka, pronađeno je danas 9. aprila nakon više od dve nedelje. Mladiću se izgubio trag kod ostrva Visovac u Visovačkom jezeru u Hrvatskoj

- Postupkom identifikacije utvrđeno je da je pronađeno telo maloletnika nestalog 24. marta 2018. godine na Visovcu - izjavili su danas rano popodne iz šibenske policije.

Za 16-godišnjakom se tragalo od 24. marta, kad se u blizini Visovca prevrnuo čamac. Trojica momaka su uspela da doplivaju do ostrva, a on je nestao. Jutros oko 11 časova, oko dvadeset metara od ostrva telo je isplivalo.

Nestalog mladića su svakodnevno pored policije tražili i službenici NP-a Krka, HGSS-ovci i Lučke kapetanije.

Neslužbeno se saznaje da je telo našao rendžer Nacionalnog parka Krka i to na mestu gde se čamac i prevrnuo.

(FOTO) OVA FOTOGRAFIJA IZ MAKEDONIJE JE ZGROZILA SVET! Platili su 2.400 evra DA IZVRŠE MASAKR! Sad im slede krivične prijave!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija