• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

12.04.2018

11:18

(VIDEO) USTAŠE DIVLJAJU I PO HRVATSKOM SABORU! Poslanik vređao koleginicu jer je PRIČALA NA SRPSKOM!

Balkan

(VIDEO) USTAŠE DIVLJAJU I PO HRVATSKOM SABORU! Poslanik vređao koleginicu jer je PRIČALA NA SRPSKOM!

Podeli vest

Umesto da odgovori na pitanje, Zekanović je burno reagovao na srpski jezik i upozorio Jeckov da ubuduće govori hrvatski kad se bude javljala za reč

U hrvatskom Saboru i dalje se vodi rasprava o Istanbulskoj konvenciji, ali kako vreme odmiče, sve manje se biraju reči i čini se da svaka sitnica počinje da smeta.

Hrvoje Zekanović iz Pokreta za uspešnu Hrvatsku (HRAST) ne odustaje od tvrdnje da je u Istanbulskoj konvenciji definisana rodna ideologija, pa je pozvao poslanike da se izjasne protiv ratifikacije, jer su, kako je objasnio, katolički biskupi bili veoma jasni i eksplicitni u svojim napisima, prenosi Index.hr.

USTAŠE SU BACALE ŽIVU DECU U PEĆ, majka je maskirala brata da ga ne ubiju... STRAŠNA ISPOVEST ŽENE KOJA JE PREŽIVELA JASENOVAC!

Nekoliko SDP-ovih poslanika je imalo repliku na ovu Zekanovićevu konstataciju, ali najviše pažnje privukla je poslanica SDSS-a Dragana Jeckov, koja je odgovorila na srpskom.

USTAŠE UBIJAJU KEPA U ĆELIJI: Zatočeni Vasiljković preživeo srčani udar, sve je gore ZBOG ZDRAVSTVENOG ZAPOSTAVLJANJA!

Jeckov je navela da je u nekim zemljama koje su već ratifikovale Istanbulsku konvenciju, rodna ideologija prošla "ispod radara", a Zekanovića je upitala šta misli o tome što su je ratifikovale brojne zemlje.

Umesto da odgovori na pitanje, Zekanović je burno reagovao na srpski jezik i upozorio Jeckov da ubuduće govori hrvatski kad se bude javljala za reč.

USTAŠE ZABOLE ZA ZAKON! Hrvatski ministar pravde ODBIO IZRUČENJE ALBANCA MORINE SRBIJI!

- Upozorio sam kolegu Mrsića da se koristi srpskim jezikom, upozoravam i vas. Pokušajte, potrudite se malo da govorite hrvatski, uplatite neki kurs. U Hrvatskom saboru se govori na hrvatskom jeziku i mislim da, kao kad bi kolega Kajtazi počeo da govori romski ili kolege iz IDS-a da govore italijanski, teško bi se razumeli. Pokušajte, da se možemo razumeti, no hard feeling, bila je prilika pa sam vas upozorio - rekao je Zekanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija