• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts.rs/informer.rs

12.04.2018

17:07

(VIDEO) RAMU GAĐALI BRAŠNOM I JAJIMA! Neviđen skandal u albanskom parlamentu!

Balkan

(VIDEO) RAMU GAĐALI BRAŠNOM I JAJIMA! Neviđen skandal u albanskom parlamentu!

Podeli vest

Opozicioni poslanici blokirali su rad albanskog parlamenta, a premijera Edija Ramu i njegove ministre gađali jajima, brašnom i drugim predmetima. Na snimku se vidi i njegova prilično iznenađujuća reakcija.

Poslanici opozicione Demokratske stranke zahtevali su oslobađanje pritvorenika koji su poslednjeg dana marta protestovali zbog povećanja putarine na auto-putu koji vodi ka moru, prenele su agencije.

Rasprava je nekoliko puta prekidana, a neki poslanici Demokratske stranke su isključeni iz rasprave.

Nakon napada iz sale, Rama je skinuo sako na kojem su ostali tragovi brašna i jaja.

Tenzije su, kako se navodi, počele nakon govora lidera opozicije i predsednika Demokratske stranke Albanije Ljuljzima Baše.

Protestu u parlamentu su se priključili i poslanici Socijalističkog pokreta za integraciju.

Inače, dok nisu počele tenzije, albanski parlament je usvojio zakon koji će građanima Albanije i onima sa Kosmeta omogućiti ostvarivanje prava iz oblasti penzijskog osiguranja.

Albanska policija je 31. marta uhapsila 23 osobe osumnjičene da su učestvovale na protestu zbog povećanja putarine i tom prilikom se sukobili sa policijom.

Povređeno je 13 policajaca.

Od 23 privedenih za njih 10 je određena mera kućnog pritvora, dok su ostali zadržani u zatvorskom pritvoru.

Opozicija se protivi njiihovom zadržavanju u pritvoru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 6 godina

Od svega, meni je najcudnije to sto je albanski parlament usvojio zakon koji ce gradjanima Albanije i onima sa KOSOVA omoguciti ostvarivanje prava iz penzijskog osuguranja. Sta to znaci ako Kosovo nije u sastavu Albanije?

Lala iz Banata

pre 6 godina

Дабогда се... - штројили...!!

RS

pre 6 godina

Nije to skandal, to je uobičajeno ponašanje divljaka!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Уместо што су га гађали јајима, боље да су га: "ухватили"... - па му "заврнули"...!!

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija