• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2018

12:51

USTAŠA TE TUŽI, USTAŠA TI SUDI! Tompson oslobođen zbog urlikanja "Za dom spremni"!

Balkan

USTAŠA TE TUŽI, USTAŠA TI SUDI! Tompson oslobođen zbog urlikanja "Za dom spremni"!

Podeli vest

Prekršajni sud u Slunju danas je hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, koji u svojim pesmama i nastupima veliča ustaštvo, oslobodio optužbi za remećenje javnog reda i mira vezano za poklič "Za dom spremni" tokom izvođenja pesme "Bojna Čavoglave" na koncertu u Slunju 5. avgusta 2017. na proslavi godišnjice akcije "Oluja"

Sud je odlučio da Tompson nije podsticao mržnju pokličem "Za dom spremni", prenosi Hina.

Čitajući obrazloženje presude, sudija je navela da je poklič "Za Dom spremni" sastavni deo stihova njegove pesme "Bojna Čavoglave" koju je Tompson sam napisao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 5 godina

A sudiji u sudnici iznad glave stoji - 'za dom spremni'.

Djoka Burgija

pre 5 godina

Treba ga kao sto je Izrael 60ih proslog veka uhapsili Adolfa Eichmana i presudili mu u Izraelu. E tako mi moramo sa ovim izrodom i demonom.

SS

pre 5 godina

A šta ste,majketi očekivali,čudo da se desi u NDH ustašiji.Smešni ste,ali pozvat će ga vremenom neki Srbi da odradi koncert u Beogradu,videće te.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija