• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

12.05.2018

19:38

ANASTAZIJA ZAVRŠILA ŽIVOT U LOKVI KRVI: Glamurozna Ukrajinka, koja je radila za ruskog tajkuna, SVIREPO LIKVIDIRANA U RATU CRNOGORSKIH NARKO-KLANOVA!

Balkan

ANASTAZIJA ZAVRŠILA ŽIVOT U LOKVI KRVI: Glamurozna Ukrajinka, koja je radila za ruskog tajkuna, SVIREPO LIKVIDIRANA U RATU CRNOGORSKIH NARKO-KLANOVA!

Podeli vest

Crnogorska policija još nije identifikovala ubicu Ukrajinke Anastazije Lašmanove koja je izbodena u svom stanu u kotorskom naselju Dobrota. Njeno telo je našla prijateljica sinoć, a uviđaj je nastavljen i danas

Lašmanova je bila izvršna direktorka kompanije "Mimoza Group" i "Sea Trade", a stoji iza izgradnje hotela "La perla" u Tivtu, izgradnje novog hotela "Mimoza", na mestu na kome je bio istoimeni stari hotel.

Inače, Anastasija je pre dve godine u Budvi otvorila i salon lepote "Femme fatale". Kako je tada za jedan crnogorski list govorila, salon je otvoren "sa puno ljubavi i željom da se napravi drugačije, savršeno mesto".

Njene kompanije su iza kontroverznog projekta uređenja obale i izgradnje ugostiteljskog objekta na rtu Sveta Neđelja u Kamenarima i izgradnje Ponte Seljanovo.

U Crnu Goru je došla pre nekoliko godina i radila je kao konobarica.

Printcreen

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme "Mimoza Group" stoji ruski biznismen Valerij Zadorin koji je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije “Aroma”. On je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

Osim tih "preduzetničkih" sposobnosti, Anastazija Lašmanova bila je poznata na "ženskim" sajtovima u Crnoj Gori gde je veličan njen stil i da je oličenje elegancije i ekstagavancije. 

Tako je u martu mesecu na jednom od tih portala izabrana za "damu meseca". Između ostalog opisana je kao dama kojoj pleni pojavom i energijom, a njen stil je, kako su naveli autori, "nešto što se mora primetiti".

- Ona jednostavno uvek izgleda kao da udiše, jede i pije modu. Anastasia kao pravi hedonista uživa u životu, ali je i veliki radoholik i perfekcionista, kod kojeg je svaki detalj doveden do savršenstva - napisano je o Ukrajinki.

BIZNISMENKA IZ UKRAJINE UBIJENA U KOTORU: Pronađena u stanu izbodena nožem, VAŽI ZA OSOBU BLISKU ŠKALJARCIMA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Došla u Crnu Goru, radila kao konobarica i toliko se obogatila? Ma daj, stvarno treba biti velika naivčina pa progutati takvu priču. Ubijena je zato što se bavila modom? Pre će biti da je moda samo bila maska za glavni posao a taj posao joj je i došao glave.

SARA

pre 5 godina

UKRAINKE SE BAVE MIDOM. DALI JE TO NOVA IZREKA ZA PROSTITUCIJU. I NA JEAJU USLA U KRUGOVE DILERA MAKROA I TAKO JE ZAVRSILA. NAZALOST ALI JETAKO.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija