• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2018

13:55

BOLESNICI! U Sarajevu dokazuju da su veći muslimani od Erdogana, u hali Zetra samo - ZELENE STOLICE!

Balkan

BOLESNICI! U Sarajevu dokazuju da su veći muslimani od Erdogana, u hali Zetra samo - ZELENE STOLICE!

Podeli vest

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan stiže u posetu Bosni i Hercegovini, a Bakir Izetbegović i njegova ekipa brukaju se dokazujući da su veći muslimani od njega

Naime, Bosnu i Hercegovinu čekaju izbori na jesen, ali prvi i najveći predizborni skup održaće neko ko na njima neće učestvovati. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan okupiće svoje pristalice iz čitave Evrope u sarajevskoj hali "Zetra", kao deo svoje kampanje za novi mandat na čelu Turske. 

Instagram


Domaćini Erdoganu biće članovi Predsedništva Bosne i Hercegovine koji su i najavili njegovu posetu diplomatski je opisujući kao "radnu". 

Međutim, u želji da se dokazu Erdoganu prilikom sutrašnjeg dolaska u Sarajevo, i da pokažu su oni veći muslimani i od njega samog, organizatori događaja u Zetri pokazali su koliko su u stvari - bolesni! 

Instagram


Oni su, naime, naručili da se za ovu priliku u halu postave iskljućivo - zelene stolice!

Da nije tužno, bilo bi smešno!

Instagram





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jure

pre 5 godina

Kakve veze ima zelena boja sa muslimanima, a pogotovo sa Turskom kad je zastava Turske crvena?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija