• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me

22.05.2018

11:37

(FOTO) KO JE BIO UBIJENI VLASNIK DISKOTEKE U PODGORIC?!  Miodrag Migi Kruščić se nije osećao bezbedno, POVEZIVAN SA ŠKALJARSKIM KLANOM!

Balkan

(FOTO) KO JE BIO UBIJENI VLASNIK DISKOTEKE U PODGORIC?! Miodrag Migi Kruščić se nije osećao bezbedno, POVEZIVAN SA ŠKALJARSKIM KLANOM!

Podeli vest

Vlasnik podgoričke diskoteke Bigl, Miodrag Migi Kruščić, koji je ubijen u ponedeljak u Podgorici, nije se osećao sigurno

Zbog toga je početkom prošle godine od policije tražio da se izjasni da li mu je ugrožena bezbednost zbog pisanja medija i njegovog povezivanja sa bezbednosno interesantnim licima Stevanom Stamatovićem, Milićem-Minjom Šakovićem i Jovicom Vukotićem.

Naime, Kruščić se u središtu medijske pažnje našao 8. januara prošle godine, kada je policija izvršila ciljanu raciju u Urban bistrou 21, gde su službenici u uniformi i civilu priveli bezbednosno interesantne osobe – Podgoričane Stevana Stamatovića, Milića Šakovića, Bobana Vuksanovića, Miodraga i Aleksandra Jokića iz Kotora, kao i Kruščića.

KRUŠČIĆ IZREŠETAN U NASELJU STARI AERODROM: Novo ubistvo u Podgorici sa potpisom nekog od klanova!

Prilikom kriminalističke obrade, on je u policiji, a kasnije u Tužilaštvu, dao izjavu da je vlasnik torbice, zaplenjene sa stola za kojim je sedeo, a u kojoj je pronađen repetirani pištolj i lična dokumenta Stevana Stamatovića.

Ubrzo nakon toga Krušić, kako su tada pisale Dnevne novine, traži od policije da utvrdi da li je siguran. On se nije osećao bezbednim zbog toga što su mu mediji crtali metu povezujući ga sa pripadnicima takozvanog škaljarskog kriminalnog klana.

Zato je od Uprave policije i Tužilaštva tražio da prvo utvrde da li je pripadnik kriminalnog miljea sa kojim se dovodi u vezu, i da ukoliko jeste, snosi odgovornost. Navodno, kako je naveo, ukoliko nije, izrazio je očekivanje da su mu bezbednosna procena i pojačana policijska pažnja neophodne.

Miodrag Migi Kruščićfacebok

Miodrag Migi Kruščić

Ubrzo nakon toga službenici Uprave policije napravili su procenu bezbednosti Kruščića i utvrdili da rizik po njegovu sigurnost nosi isključivo druženje sa pripadnicima iz kriminalnog miljea, odnosno iz takozvanog škaljarskog klana.

Prema nezvaničnim informacijama Dnevnih novina, ova procena Kruščiću je usmeno saopštena i skrenuta mu je pažnja da povede računa o svom kretanju, druženju i poslovima sa pripadnicima ove kriminalne grupacije, koji važe za neformalne suvlasnike popularne diskoteke.

O datom mišljenju, policija je zvanično konsultovala i Agenciju za nacionalnu bezbednost.

Kruščić je pre nekoliko meseci otvorio diskoteku Beagle u koju je uloženo nekoliko stotina hiljada evra, tvrdeći da uložena sredstva potiču od kreditnih zaduženja.

Ranije je bio vlasnik podgoričkih klubova Puba 111, City Halla, City Becksa, Marketa i Dr Brajera.

VIŠE OSOBA NA SASLUŠANJU ZBOG UBISTVA KRUŠČIĆA 

Crnogorska policija privela je viŠe osoba na saslušanje povodom ubistva Miodraga Kruščića. 

Iz policije su rekli za RTCG da i dalje traje uviđaj na mestu zločina, kao i na lokaciji na Ćemovskom polju, gde je pronađeno zapaljeno vozilo za koje se sumnja da je korišćeno u izvršenju zločina.

Naveli su da je vozilo potpuno izgorelo, ali da su pronađeni delovi oružja.
- Od sinoć privodimo osobe za koje sumnjamo da su članovi organizovanih kriminalnih grupa, ili su bliski njima. Osim bezbednosno interesantnih osoba saslušavaju se i poznanici ubijenog Kruščića. Pretresen je i veći broj lokacija širom države - rekli su nezvanično iz policije.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

To je problem evropske Kolumbije, Srbija treba da se drzi spiska nepozeljnih gradjana CG i da ga prosiruje.

Trsteno

pre 5 godina

Migi je bio ugostitelj a ne kriminalac.neka mu je laka zemlja

Ljube

pre 5 godina

Ha, ha, ha, kupio diskoteku od nekoliko stotina hiljada EUR od kreditnog zaduženja ... Verovatno od tetke u Kanadi? Ništa novo, ko sa Đavolom tikve sadi tako i prođe ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija