• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

25.05.2018

08:30

BOLI I KAD SE SAMO ČITA! OSTAVIO VERENICU PRED VENČANJE, a onda ga je nesuđeni tast sačekao na ulici i UPUCAO U PENIS!

Balkan

BOLI I KAD SE SAMO ČITA! OSTAVIO VERENICU PRED VENČANJE, a onda ga je nesuđeni tast sačekao na ulici i UPUCAO U PENIS!

Podeli vest

Kada je čuo da od venčanja neće biti ništa, devojčin otac je u selu Aračinovo nadomak Skoplja zaustavio svoj automobil, izvadio pištolj i ispalio jedan metak prema svom nesuđenom zetu A.S. iz istog sela

Mladić A.S. (31) iz sela Aračinovo na najgori mogući način je osetio bes I.V, oca svoje devojke, sa kojom je raskinuo veridbu.

Razlog napada je, prema saopštenju policije, bio taj što je A.S. raskinuo veridbu sa ćerkom I.V.

Devojčin otac je nesuđenog zeta pogodio u donji deo stomaka, nakon čega je mladić vozilom Hitne pomoći prevezen u Gradsku opštu bolnicu u Skoplju, gde su lekari konstatovali teške telesne povrede.

Uviđaj na mestu događaja izvrila je ekipa SUP Skoplje.

ODSEKLA MUŽU PENIS pa ga bacila u WC šolju, jer je MNOGO IGRAO GOLF!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mladen

pre 5 godina

Da vam kažem nešto, ćale je kralj. Pa kako to, ti ostavljaš ženu na venčanju,a svi ostali treba da budu budale. Zvekete, pa sledeći put kad se budeš ženio, fino se i oženiš a ne praviš ludorije.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija