• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.05.2018

18:42

AMERIČKI VOJNICI UMIRU U BONDSTILU: Posle vojnika Roberta Džonsa i vodnik Konard Robertson preminuo POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA?!

Balkan

AMERIČKI VOJNICI UMIRU U BONDSTILU: Posle vojnika Roberta Džonsa i vodnik Konard Robertson preminuo POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA?!

Podeli vest

Ministarstvo odbrane SAD saopštilo je da je u bazi "Bondstil" na Kosovu preminuo vodnik Konrad Robinson, što je druga smrt nekog američkog vojnika u toj bazi od početka ove godine

"En-Bi-Si 7 San Dijego" prenosi da je u saopštenju Pentagona navedeno da je 36-godišnji Robinson, rodom iz kalifornijskog grada San Markos, umro u "incidentu koji nije povezan sa borbenim dejstvima".
Robinson je u SAD bio stacioniran u bazi Fort Breg u Severnoj Karolini, a prema rečima njegove majke Sintije, ova misija trebalo je da mu bude poslednja nakon 18-godišnje vojne karijere.

"En-Bi-Si 7 San Dijego" navodi da je Robinson učestvovao u misiji NATO na obezbeđivanju "srpske pokrajine", kao i da se u Bondstilu bavio preventivnom medicinom. Iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke od pet i deset godina.
Ova televizija navodi da je Robinsonova smrt i dalje pod istragom, a njegova majka je izjavila da je on pronađen na stolici bez znakova života u četvrtak ujutru nakon redovnih fizičkih vežbi.

Američki sajt military.com podseća da je ovo druga smrt nekog američkog vojnika u Bondstilu od početka ove godine, pošto je u januaru pod nerazjašnjenim okolnostima preminuo Robert Džons, zadužen za obuku vojnih pasa.

RAK UBIO 359 ITALIJANSKIH VOJNIKA KOJI SU BILI NA KOSOVU! Đuzepe je najnovija žrtva OSIROMAŠENOG URANIJUMA!

NATO NAS JOŠ UBIJA! DR MILAN IVANOVIĆ: Srbi na Kosovu, pet puta više nego pre 1999. DOBIJAJU RAK!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
misko

pre 5 godina

eto, pročitah original nigde se ne spominje "srpska pokrajina"

Kažu

pre 5 godina

Kapetan Dragan brutalno pretučen u zatvoru u Splitu i nije ni smeo to da prijavi ali kamere sve snimile! Posle 12 aviona F16-Oluja, Hrvatska kupuje od Izraela i 12 PVO Spyder sa kojim se Izrael brani od Hamasa a oni njima prodaju hrvatske puške VHS2 jedne od najboljih na svetu!

deda Raša

pre 5 godina

Da li je ovu informaciju dobio im ambasador Skot? koji tvrdi da osiromaseni nije uzrok.

Branko

pre 5 godina

Moguce, tamo je prva ruka pa je sivurno cena povoljna!!!??

Lala iz Banata

pre 5 godina

"Моје искрено саучешће" - непријатељима нашим... за које се молим Богу, да дођу памети... спознају своју класну свест и.... - изведу побуну и РЕВОЛУЦИЈУ...!

Branko

pre 5 godina

Zasto ne uvezu vazduh u konzervama iz Hrvatske, Hrvati-bolesnici su pakovali Hrvatski vazduh u konzerve kad su se ocepili!!!!????

Mirko

pre 5 godina

Samo neka izraelci prodaju avione ustašama pa će ih imati čime još više pobiti nego u drugom svetskom ratu jer ustaše se nisu promenile isti su kao i 1941-1945.

Gresni pop Milorad

pre 5 godina

Da Bog da svaki dan po jedan, najmanje.

pekar

pre 5 godina

zaboravili su da dodaju da jeumor predoziran drogom koja se proizvodi i uvozi iz afganistana u Bondstil.

Dragan

pre 5 godina

Stizu Srbske kletve polako ali sigurno-svi ce oni svoju dusu ispustiti na Kosovu

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija