• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.05.2018

15:03

NOVE UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE DAVIDA DRAGIĆEVIĆA: Izbijeni zubi, rane i podlivi ukazuju NA UBISTVO?

Balkan

NOVE UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE DAVIDA DRAGIĆEVIĆA: Izbijeni zubi, rane i podlivi ukazuju NA UBISTVO?

Podeli vest

U javnosti su se pojavile nove uznemirujuće fotografije sa obdukcije preminulog Davida Dragičevića iz Banjaluke

Novinar Slobodan Vasković objavio je na svom blogu još jednu veoma uznemirujuću fotografiju pokojnog Davida, i naveo da je to pre obdukcije koju je uradio patolog Željko Karan.

Vasković je na svom blogu napisao da se "na glavi vide teške povrede, rasekotine, hematomi, nastali kao posledica udaraca tupim mehaničkim predmetima".

- Te povrede potvrđuju teško premlaćivanje i mučenje Davida, pre likvidacije. Karan je povrede koje vidite na fotografiji okarakterisao kao lakše, iako je reč o unakaženosti lica, koje se tretira kao teška povreda - istakao je novinar.

(VIDEO) NAČELNIK Uprave Kriminalističke policije RS: NE MOGU DA TVRDIM DA JE DAVID BIO U KUĆI PORODICE RAĐEN

Vasković je zatim podsetio da je Siniša Kostrešević, načelnik Uprave kriminalističke policije, izjavio pred Anketnim odborom Narodne skupštine RS da je mrtvozornik, kad je došao na lice mesta gde je pronađeno telo Davida Dragičevića (24.03.) rekao da su povrede koje ima na licu zaživotne povrede.

- Čim imate zaživotne povrede, kreće se po nekim standardima o kriterijumima da se desila najgora varijanta odnosno da je neko ubijen i preduzimaju se sve radnje kao da je neko ubijen - rekao je Kostrešević.

Davor, Davidov otacAP

Davor, Davidov otac

Vasković je zatim istakao da "fotografija svedoči da telo Davida Dragičevića nikako nije moglo biti u vodi od 18.03, kako je to u potvrdi o smrti naveo patolog Željko Karan".

- Telo Davida Dragičevića provelo je u vodi između 5 i 10 časova najviše, a to pokazuje ne samo fotografija koju emitujem, već i druge sa obdukcije koju je obavio Karan - napisao je na blogu.

- Naveo je, između ostalog, i da je David konzumirao LSD. Prema Karanu to je 17 ili 18.03, što je laž. Karan je obdukcioni nalaz radio 25.03.2018. godine - napisao je novinar.

MOJ SIN JE UBIJEN 23. MARTA: Otac pokojnog Davida Dragičevića tvrdi da je njegov sin BRUTALNO LIKVIDIRAN

Na kraju bloga je istakao da se "LSD može dokazati najduže 24 časa nakon uzimanja", a da bi ovo potvrdio naveo je knjigu "Sudska medicina", autora Miloša Tasića, dr sc. med.

Kako tvrdi Vasković, Tasić, koji je redovni profesor Sudske medicine Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, član Američke akademije za Forenzične nauke (AAFS), upravnik Instituta za Sudsku medicinu Kliničkog centra Novi Sad, u poglavlju 10,"Sudskomedicinski aspekti zloupotrebe psihoaktivnih supstanci", na strani 187, navodi se decidno da se "LSD može dokazati najduže 24 časa nakon uzimanja".

Fotografije veoma uznemirujućeg sadržaja možete pogledati OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija