• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.05.2018

19:46

​RAZOTKRIVENA ŠIPTARSKA PODVALA: Oslobođen lažno osumnjičeni Srbin priveden u selu Petrič kod Kline!!

Balkan

​RAZOTKRIVENA ŠIPTARSKA PODVALA: Oslobođen lažno osumnjičeni Srbin priveden u selu Petrič kod Kline!!

Podeli vest

Srbin koji je danas uhapšen kod crkve Svete Trojice u Petriču kod Kline večeras je oslobođen, potvrdio je predsednik Privremenog organa opštine Klina Božidar Šarković. 

Šarković je Tanjugu rekao da je L.B. (53) bio priveden po prijavi nekolicine iz grupe Albanaca koji su tvrdili da ih je on provocirao.
Ranije je Koha, pozivajući se na kosovsku policiju, objavila da se L.B. sumnjiči za navodni masakr 1999. u selu Klina, a Šarković ističe da su to sve nezvanične informacije.

L.B. (53) je bio priveden u dvorištu crkve i odveden u policijsku stanicu u opštini Klina.
Grupu Srba povratnika i interno raseljenih lica koji su danas došli u selo Petrič kod Kline da obeleže hrišćanski praznik Svete Trojice u Petriču kamenovali su Albanci koji su vozilima blokirali prilaz crkvi, izjavio je ranije za Tanjug Šarković. 

On je rekao da je u kamenovanju povređen u glavu Radosav Kizić, koji je trenutno na infuziji u ambulanti u Peći i naveo da su građani uzmenireni zbog incidenta. 
Šarković kaže da je danas oko 50 povratnika i interno raseljenih došlo u selo Petrič da obeleže seosku slavu, a da je epilog kamenovanje uz prisustvo više od 100 pripadnika specijalne kosovske policije ROSU.

Ispričao je da je Radosav Kizić povređen u glavu, ima tri kopče i trenutno prima infuziju u ambulati u Peći gde ga je prevezla hitna pomoć i policija iz Kline. 

Šarković kaže da je u kamenovanju povređen i Nemanja Kizić, brat Radosava Kizića, a da je i sam povređen kamenicom u rame. 

Naveo je da je sa sveštenikom Stevanom Markovićem obišao povređenog Radosava Kizića u bolnici koji se, kaže, oporavlja. 

Šarković je rekao da su ljudi koji su došli iz centralne Srbije da obeleže današnju seosku slavu trenutno u selu Vidanje gde ih je policija sprovela i ostavila da se okrepe, a potom bi trebalo da se vrate u centralnu Srbiju gde borave kao interno raseljena lica u Čačku, Kruševcu, Kraljevu, Kragujevcu. 

EPILOG ŠIPTARSKOG DIVLJANJA: Jedan Srbin uhapšen, jedan završio u bolnici TEŠKO POVREĐEN!

(FOTO/VIDEO) ŠIPTARI GAĐALI SRBE KAMENICAMA U PETRIČU - IMA POVREĐENIH!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 5 godina

Ne mala količina fekalija svakodnevno ulazi sa Kosova i ide nekuda preko zemlje Srbije . Hapsite po istom aršinu , šta čekate bre !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija