• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin sedmica

31.05.2018

19:31

MILO JE ČUDO NEVIĐENO! U CRNOJ GORI VIŠE GLASAČA NEGO STANOVNIKA: Tako nešto ne postoji nigde na svetu!

Balkan

MILO JE ČUDO NEVIĐENO! U CRNOJ GORI VIŠE GLASAČA NEGO STANOVNIKA: Tako nešto ne postoji nigde na svetu!

Podeli vest

Dobro ste pročitali naslov; u Crnoj Gori pravo glasa ima 534.135 građana, iako punoletnih stanovnika ima oko 480.000! Od dolaska DPS-a na vlast, broj stanovnika se povećao samo za 11.289, a broj glasača za čak 129.202

A samo učenika osnovnih i srednjih škola, prema zvaničnim podacima, ima preko 100.000, a gde su deca predškolskog uzrasta koje ima oko 40.000. Dakle, maloletnih je najmanje 140.000, što se može videti i iz tabele Monstata.

Da su birački spiskovi neregularni, vidimo i kada aktuelne podatke uporedimo sa podacima iz 1990. godine. Prije 28 godina, broj stanovnika je bio 611.965, a broj glasača 402.861, što znači da je učešće glasača u ukupnom broju stanovnika bilo 65,83 %. A sada je, verovali ili ne, 85,37 %, kao nigde na svetu. Dakle, u međuvremenu se broj stanovnika povećao samo za 11.289, a broj glasača za čak 129.202.

KAD SU OTIMALI KOSOVO SVE JE BILO OK, a sada prave opštu histeriju zbog izjave Dodika o UJEDINJENJU SRPSKE I SRBIJE: Dačić žestoko opleo po međunarodnoj zajednici!

Do sličnih zaključaka smo došli istražujući i podatke za Podgoricu, koja ima 185.937 stanovnika, a pravo glasa ima 159.105 građana, pa ispada da je maloletnih Podgoričana samo 26832. S druge strane, prema podacima Monstata, samo učenika osnovnih škola ima 23.454, a gde su srednjoškolci i deca predškolskog uzrasta.

Ovi podaci ubedljivo govore da je na biračkom spisku nekoliko desetina hiljada imena koja tu ni bi trebalo da budu. Opozicija konačno mora naći način da se ovaj javašluk sredi, jer je jedan od uzroka njenih tolikih poraza.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ALEX BEC

pre 5 godina

Jeste Tacno! Ali staje sa Dijasporu ima Crnogorci Austriju,Nemacka,Francuska,Belgija,Holandija,svajcarska itd! Svi Crno Gorci valjda birali u Ambasade u EU!

Branko

pre 5 godina

Pa jel to CG raste, izgleda da im odgovara klima u NATO a jos kad u EU udju ima da procvatu!!!!??????

branko1

pre 5 godina

Iskreno ,boli me ona stvar za Crnu Goru I njene mućke I prevare

Ljube

pre 5 godina

Sve je to odlično poznato i Americi i EU, nije otkrivena rupa na saksiji. Sve dok Milo bez pogovora sluša i izvršava šta mu se iz Vašingtona naređuje nema problema, biće na vlasti do groba a ako bude trebalo poslaće on i građane CG i na Mars. To su zapadne vrednosti i zapadna demokratija ...

Branko

pre 5 godina

Milo je srecan kao dete u slasticarni, kupio je sebi slobodu!!?? Prodao CG, inace bi isao na sud zbog sverca cigareta!!!???

Mornar Popaj

pre 5 godina

Sto bi rekli sad Crnogorci..... Statisticki"nas i crnogoraca...... milion". Marsala...... Porasla populacija.....

Rade

pre 5 godina

I mene isto boli ona stvar...Mozda imaju jos neki vic da ispricaju o slepoj i gluvoj deci( citaj "Novoj deci") kao onaj sa Evrovizije.

Miso

pre 5 godina

Svi gradjani Crne Gore koji zive van svoje zemlje a imaju crnogorska licna dokumenta imaju pravo glasa u Crnoj Gori. Izuzetak su samo gradjani CG koji zive u Srbiji jer da bi dobili pravo boravka moraju se odjaviti iz CG. Ti gradjani ne rezultiraju u birackom spisku. Svi oni koji nisu odjavili svoj boravak svakako da rezultiraju u birackim spiskovima CG. Gotovo da jos jedna CG zivi izvan nje.

Raff

pre 5 godina

A šta je sa Srbijom dece nema svi su odrasli i svi glasaju

DEDA RAKA

pre 5 godina

Dok pošteni crnogorac ne digne glas - Crnoj Gori NEMA SPAS !

Stojan

pre 5 godina

Pa vidite da moze da ima vise glasaca nego stanovnika. Vidite, oni sto su stariji zaborave da su glasali pa onda idu ponovo, pa ponovo .... i tako dok Milo ne pobedi. I to vam je dragi moji sve po EU standardima i po americkoj demokratiji dok god slusa i radi sta mu oni diktiraju.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija