• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink..rs

05.06.2018

15:49

GOSPODINE VUČIĆU, POMOZITE DA MI VRATE SINA! Državljanka BiH moli predsednika Srbije za pomoć!

Balkan

GOSPODINE VUČIĆU, POMOZITE DA MI VRATE SINA! Državljanka BiH moli predsednika Srbije za pomoć!

Podeli vest

Porodica Selmira Mašetovića, studenta koji je 22. maja uhapšen u turskom gradu Ušaku zbog sumnje da je sledbenik Fetulaha Gulena i njegovog pokreta Feto, poručila je da će se za pomoć obratiti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pošto od bosanskih zvaničnika nisu dobili nikakve odgovore

Na mitingu podrške studentu Selmiru Mašetoviću u Gradačcu, njegova maćeha Almira rekla je da su prošle dve sedmice, a da oni još nemaju pravu informaciju o tome zbog čega je Selmir uhapšen i šta mu se stavlja na teret.

pink.rs

Iako je porodica uputila apele entitetskim i državnim institucijama vlasti i nosiocima najviših funkcija, do sada nisu dobili nikakve odgovore, pa poručuju da je sledeća adresa gde će tražiti pomoć - predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Mi ćemo uložiti i zadnji atom snage da pomognemo Selmiru. Znamo da je Bakir Izetbegović kućni prijatelj s turskim predsednikom Erdoganom, a on se oglušio o sve naše apele za pomoć. Obratićemo se i srpskom predsedniku Vučiću koji je takođe dobar sa Erdoganom. Možda će on imati više razumevanja za patnju kroz koju prolazimo i uraditi nešto više za nas - rekla je Almira Mašetović.

Građani Gradačca sa transparentima "Selmir nije kriv" i "Gradačac je uz Selmira" pozvali su nadležne institucije i pojedince na najvišim funkcijama u Bosni i Hercegovini da počnu da rade svoj posao.

Građani su pozvani da se u još većem broju odazovu na sledeći miting.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Andrijana

pre 5 godina

Kako da ne dobiju informacije, mislim da imaju pravo, u redu je sto traze pomoc od predsednika Srbije, verovatno da ce pomoci koliko je u njegovoj moci da dobije inforacije ili bar neko od nadleznih da ih uputi u Tursku ambsadu kako bi mozda tamo dobili informacije.

MILAN

pre 5 godina

Sada ce svet moze se uvriti u ispravnost politike Srbije i postovanja predsednika u svetu i okruzenju.

paramonte

pre 5 godina

Bosanci vise veruju nasim vlastima nego njihovim.

MISA

pre 5 godina

VERUJEM DA CE NAS PREDSEDNIK SRBIJE POMOCI OVOJ NEMOCNOJ ZENI.

anamarija

pre 5 godina

Vucic se uvek trudi da pomogne svakom koliko moze.

anamarija

pre 5 godina

Nadam se da ce njegova porodica sto pre saznati razlog hapsenja i da ce se slucaj resiti.

tina

pre 5 godina

Svi traže pomoć od Vučića jer je on čovek koji hoće i može da pomogne.

prestolonaslednikovica

pre 5 godina

Ako iko moze da pomogne,a to je predsednik Srbije!

Aki

pre 5 godina

Verujem da predsednik razume u kakvoj situaciji se nalazite i verujem da ako bude bio u mogućnosti da će vam pomoći.

Fudbaler

pre 5 godina

Naravno da svi ljudi i gra]ani mogu da se obrate Vučiću da ima pomognejer graani imaju poverenje u Vučića.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija