• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

16.06.2018

10:09

MONSTRUOZNA PROPAGANDA! Sin logoraša, Srbin, tvrdi: JASENOVAC BIO KAO LETNJIKOVAC, mesto zabave, razvijenog kulturnog i sportskog života?!

Balkan

MONSTRUOZNA PROPAGANDA! Sin logoraša, Srbin, tvrdi: JASENOVAC BIO KAO LETNJIKOVAC, mesto zabave, razvijenog kulturnog i sportskog života?!

Podeli vest

U katoličkoj crkvi u Đakovu promocija knjige sa užasnim prikazom ustaškog stratišta. Autor Igor Vukić tvrdi da su logoraši imali "primerenu lekarsku brigu, uslove za školovanje dece i veoma ugodne životne uslove"

Promocija zastrašujuće, revizionističke knjige Igora Vukića "Radni logor Jasenovac", u kojoj autor negira monstruozne zločine ustaškog režima, najavljena je u crkvi župe Svih svetih u centru Đakova, uprkos mnogobrojnim protestima građana tog slavonskog grada

Pre toga je ista knjiga promovisana i na Kaptolu u Zagrebu, uz ovacije prisutnih kada je Vukić rekao da su preterane i potpuno neutemeljene tvrdnje o masovnom teroru i likvidacijama u Jasenovcu, jer za to "nema dokaza". Nažalost, stravični falsifikat ostao je bez pravog odjeka u zemlji članici Evropske unije, koja se s vremena na vreme hvali antifašističkom prošlošću.

printscreen

Je li i ovo bio "letnjikovac"?!

A otac mu prošao kroz pakao!

Da bi sve bilo još neverovatnije, Igor Vukić je srpske nacionalnosti i njegov otac je prošao strahote Jasenovca, pošto je kao dete prošao proboj na Kozari. Međutim, Vukić, koji se predstavlja kao novinar i publicista, zatočeništvo oca u zloglasnom logoru opisao je gotovo idilično, kao brigu ustaša za decu koja su se našla u paklu Jasenovca, logora u kojem su ustaše ubile više od 30.000 mališana. No, Vukić tvrdi da toliko dece nikada nije ni bilo u logoru.
Da bi sramota bila još veća, Hrvatska televizija je nedavno ugostila Vukića, koji je tom prilikom izneo te monstruoznosti. Tek posle burnih reakcija gledalaca, voditeljka je premeštena na drugo radno mesto.

Vukićeve tvrdnje toliko su strašne i neverovatne, poput one da je jasenovački logor bio mesto zabava, razvijenog kulturno-zabavnog i sportskog života, da su logoraši imali primerenu lekarsku brigu, uslove za školovanje dece i veoma ugodne životne uslove. Autor ide čak tako daleko da kaže da su najveće probleme stvarali partizani koji su dovedeni u logor, jer su širili tifus. Tek usput Vukić spominje egzekucije, ali uz napomenu da su vršene i nad ustašama koje su prekršile pravila.

- Jasenovac kao logor smrti je jugopropaganda - poručio je Vukić uoči promocije svoje knjige u Đakovu, objašnjavajući da je nastala posle istraživalačkog rada Društva za istraživanje trostrukog logora Jasenovac. To opskurno društvo je "naučno" utvrdilo da je komunistička vlast u Jasenovcu nastavila da koristi logor posle 1945. godine, a prema njihovom mišljenju, tada su počinjeni veći zločini od onih u vreme ustaša, koje po svaku cenu žele da rehabilituju. Knjiga ima 340 stranica, a izdao ju je privatni izdavač "Naklada Pavičić".

Možda najstrašnije od svega jeste to što Katolička crkva ustupa prostor za promociju knjiga koje ne samo što falsifikuju prošlost, već glorifikuju fašizam, što je nezamislivo u bilo kojoj zemlji EU. Građani Đakova su ovih dana uputili otvorena pisma u kojima osuđuju ponašanje crkve, a đakovački župnik Tomislav Ćorluka "pere ruke" i tvrdi da sa organizacijom nema veze:

(VIDEO) SKANDAL NA HRT! U JASENOVCU NIJE BILO STRAŠNO, Srbi su radili, deca išla u školu, JEVREJI SPASENI od nacističkih logora!

- Crkva je uvek bila za istinu i samo istinu - kaže župnik, i ukazuje da su organizatori Udruženje veterana Treće gardijske brigade i Hrvatski obredni zdrug Jazovka, koje opet tvrdi da knjiga nije zabranjena, kao i da je već predstavljena u javnosti i da nema problema da se o njoj govori i u Slavoniji.

printscreen

Igor Vukić

- Ova promocija dokaz je da neki u Katoličkoj crkvi imaju blagonaklon stav prema revizionizmu i nemoralan odnos prema žrtvama Drugog svetskog rata - tvrdi jedan stanovnik Đakova, grada u kom su se mnogi meštani pobunili da pruže gostoprimstvo autoru koji iznosi bezočne laži o prošlosti.

No, zvanična vlast, kao obično, ćuti, a nema reakcija ni državnog tužitelja, niti svih onih institucija koje bi trebalo u ovakvim situacijama da reaguju. Treba samo zamisliti kakve bi reakcije bile u Nemačkoj ili Austriji da nekom padne na pamet da napiše da se u Aušvicu ili Buhenvaldu nisu dogodili monstruozni zločini, već da su logoraši zapravo uživali u tome da tamo borave.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vera

pre 5 godina

Vadite iz konteksta par njegovih rečenica samo da širite mržnju ali to je srpska tradicija posebno sada od 95g na ovaomo a eto ko hoće može da pročita knjigu svedočenja njegovog oca o logoru Jasenovac.

novica

pre 5 godina

Znači bio sam u pravu...pitam se jesam li na srpskom portalu ili ustaškom ili muslimanskom. Pa ima li neki srbin da ovde komentariše... Lepo sam rekao..srbin, jer su i muslimani poturčeni srbi, i deo hrvata pohrvatljeni srbi....ali kao što rekao Lalić Mihajlo...."brat bratu najdublje oči vadi".....Očigledno nema više srba u srbiji...

tigar

pre 5 godina

Kakvih par rečenica,pa ko mučki pobi,strica moje mame,ujaka i ujnu,moje mame,i dva brata od strica moje mame...a ne nisu oni pobijeni,nego od silne sreće stalo im srce!Sudiće vam Bog!

Turistička atrakcija

pre 5 godina

Znate li da jedan mali logor Aušvic ima više turista u godinu dana nego cela Srbija? Zato trebaju i hrvati da otvore Jasenovac za turiste da ljudi dolaze ko u Aušvic i da lepo zarađuju a tu je i mesto pokretanja, prvog antifašističkog pokreta kojeg su hrvati, prvi u svetu pokrenuli u Sisku(Tu su i Turci pali) pa to je turistički potencijal kakvog nema niko u svetu a uopšte se ne koristi! Pa tu su i Smiljani i Tesla gde se isto tek uređuje i priprema za turiste eto obnavlja se i vodotoranj u Vukovaru i biće u njemu i Muzej Oluje a još jedan muzej Hrvatske vojske se otvara i u Zagrebu. Sve za turiste jer neki dolaze baš ciljano zbog ratnog turizma pa ima tu i tuneli JNA i luke Jugo mornarice i napuštene vojarne i stare fortifikacije… A najbolje je to da je sve toliko bliže moru od Aušvica sa miliona turista iz celoga sveta, samo da se to sve počne turistički koristit kako treba pa eto i srbi pomažu sa propagandama. Pa hrvati tek uče šta je to pravi turizam…

sumadinac neprskani

pre 5 godina

ja mislim da vam je to stvarno dobra ideja da napravite veliku nekrofilsku zabavu i pozovete sve sataniste iz zapadne evrope i onda da se po humkama onih nesrecnika veselo jurcate obuceni samo u crne tange po celu noc . a onda na zajutarak pravo u glinu i okolinu da u osvit zore pljuckate u kraske jame koje jos niste zabetonirali .

21VEK

pre 5 godina

Jasenovac Memorial site - JUSP Jasenovac LIST OF INDIVIDUAL VICTIMS OF JASENOVAC CONCENTRATION CAMP www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=6711

Net

pre 5 godina

Nije više od 80 000žrtava iako je to strašno a i ne govori se da je preko 4000 hrvata ubijeno u Jasenovcu.

Internet

pre 5 godina

To je popis sa Memorijalnog centra Jasenovac o kojem se u Srbiji nesme pisati jer su tu tačne brojke a to je 47627 srba i 16173 roma i ono šta se uopšte ne govori u Srbije je i 4255 hrvata...

Skenderbeg

pre 5 godina

Mnogo je manipulatora ovde, mnogo je onih koji nema hrabrosti da priznaju. Mnogo je dokaza o stradanjima Srba, Jevreja i roma. Svako ko pokusa da negira ta stradanja, veliki je naivac ili je krajnje pokvarena dusa. Mnogo je dokaza, mnogo knjiga i zivih svedoka da bi neke zlonamerne duse mogle da manipulisu istinom.

Kralj

pre 5 godina

Ovaj ne negira stradanje i zločine nego govori o tome da je Jasenovac bio normalan logor sve dok ustašama nije postalo jasno da će im komunisti uništit državu ko šta su velikosrbi pokušali i 91g....

Drugo Kosvo polje

pre 5 godina

Jedina bitka u ww2 u kojoj su ratovali SAMI prsa u prsa, Ustaše protiv Četnika je Bitka na Lijevče polje 30.3.1945g u Bosni. Nesme da se govori o njoj jer su Ustaše načito porazili Četnike i zarobili i odvoli u logore i pobili ih sveukupno oko 20 000 pa nije ni čudo da su posle oni sa Titom za osvetu pobili toliko Ustaša na Blajburgu i to posle rata a sa njima je bilo i 6000 Bošnjaka,muslimana što se isto ne govori da se ne pomisli kako su Bošnjaci, poturčeni Hrvati.

Mirko

pre 5 godina

Igor Vukić prvo nije Srbin a drugo nije ni normalan čovek kad može takve strahote negirati u Javnosti. Bilo bi dobro smestiti ga u neku kliniku i izvršiti promatranje nad njim jer očito nije normalan.

Net

pre 5 godina

Evo jedan naslov gde Vukić kaže da je Srbin iz srpske porodice i da govori ono šta mu je otac logoraš rekao....Dnevno.hr IGOR VUKIĆ: ‘Jasenovac nije bio logor smrti. Moj se otac sjeća kako su ga ustaše nosile na ramenima i igrali se s njim!

vlah alija

pre 5 godina

upravo nenormalna osoba koja negira zlocine al jedna od retkih dok u srbiji ima tona takvih umobolnika koji negiraju srebrenicu i monstruozne zlocine srba u bosni sto je velika sramota za svakog postenog srbina

Branko

pre 5 godina

A zasto ti umobolni Alija negiras zlocine nad Srbima u Sarajevu oko 7500 zrtava "sa imenom i prezimenom" , zasto vi vase zrtve u Srebrenici ne popisete imenom i prezimenom, zato sto tu ima i Srba!!!????? Jesi video, a nisi komentarisao snimanje filma"ISTINA O SREBRENICI" Slovackog rezisera o Srpskim zrtvama,!!!!!????

duka

pre 5 godina

U Srebrenici su stradali dosta ljudi ali isto tako su popisani ljudi koji su i dalje zivi i o tome postoje dokazi. Sta Halilovic kaze o Srebrenici i o dogovoru Alija-Klinton to svi znamo. Vi 7.000 zrtve nazivate genocidom dok 3.500 Srpske zrtve nisu ni za pomenuti, pa ako su 7.000 genocid sta su onda preko pola milion zrtve u Jasenovcu i drugim ustaskim logorima? Ne zaboravimo da je u NDH postojao jedini logor za decu u celom svetu! Inace ako je ova vest tacna i ako nije izvucena iz konteksta onda je to mnogo bolesno jer postoje i dan danas preziveli kao i bezbroj slike sa izgladnelim ubijenim lesevima!

Sasa

pre 5 godina

Pa kad je to bilo toliko lepo za zivot sto tamo nisu vodili Ustase i njevu decu pa nek se malo zabavljaju.Mnoge koji su tamo bili na skolovanju odnela je reka Sava za Srbiju a neki su ostali u " Zemlji".Sta budali padne na pamet to Dunav ne moze da odnese.SRAMOTA

Pedja

pre 5 godina

Ako pisac teksta o Jasenovcu hoce da bude autentican moli se da prvu sliku iz gore navedenog teksta izbaci jer nije iz price o Jasenovcu vec o Bruhenvaldu (na slici je Americki oficir sa nemackim gradonacelnikom i gradjanima iz mesta pored Bruhenvalda koji su dovedeni da vide zlocine svojih sunarodnika).Stoga se pisac teksta moli da stavi slike sa odgovarajuce lokacije radi autenticnosti.....

xxdet

pre 5 godina

Bednice jadni, prodana duso, za koliko si se para prodao ? Na tvoju i njihovu zalost postoji arhiva i gomile dokaza koje imaju ne samo Srbija vec i druge zemlje, narocito Rusija, Izrael, Italija, Nemacka, Austrija. Dokazi vire iz zemlje na svakom pedlju te nacisticke tvorevine. Sve ce doci na svoje a vi Hrvati cete dobiti ogledalo od koga necete moci pobeci.

Jovan

pre 5 godina

Ovakvih ser..a ima uvek, što je najgore među nama Srbima. Takvih smrad..a uvek je postojalo tokom naše istorije, da su toliki smrad ostravljali za sobom, da umniji ljudi nisu mogli da dišu zbog toga. Ne bi trebalo da pridajemo nikakvu važnost takvim izajama.

Branko

pre 5 godina

Izvaredan i podoban kadar za predsednika HR!!!???? Zar sad Hrvatima ne smeta izjava Srbina, koji su oni ljigav narod!!!!!?????? Sad hoce da ispadnu human i posten narod, kao i Taci koji je narucio knjigu sa svojom postenom biografijom!!!????? Prosto da covek ne poveruje koliko su posteni i humanitarni!!!??? Danasnja slika u HR o brutalnostk policije nad migrantima koji su u prolazu samo potvrdjuje kakav su narod!!????

Stojan

pre 5 godina

Tome idiotu bi neko trebao pripremiti takav "letnjikovac". Ima, ima budala svukuda.

bubasvaba

pre 5 godina

Kako te nije sramota od svoje sopstvene zadnjice da tako i toliko LAZES jer nije bbilo coveka u tom tvom letnjikovcu tezeg od 50 kg a deteta od 20kg i to je za tebe letnjikovac onda svati ti koliko i sta imas u glavi bez da uvredim neku zivotinju porediti je sa tobom .

Major Gašpar

pre 5 godina

А шта је ту чудно!? Нема већег Хрвата од покатоличеног Србина! Давно изречена истина.

Mihajlo

pre 5 godina

Ko je ovaj covek,za dobre pare on pise ove lazi.

Jovan

pre 5 godina

Drago mi je da se građani Đakova bune. Svuda ima normalnih ljudi.

Dokazi

pre 5 godina

Jeste li znali da je u Srbiji arhiv od NDH? Hrvatska ucenjuje Srbiju na putu u EU za poglavlje 23 da otvori arhiv JNA i da hrvatima vrati njihov arhiv iz NDH koji je otet i odnešen Srbiji a kad se ti arhivi otvore ko zna šta će sve da izađe na videlo...Kao i to šta je izašlo na videlo da u celom tom arhivu, nema baš ništa, protiv svetog Stepinca da se pokaže Papi u onoj komisiji i celom svetu? Novosti.rs DOKAZI O ZLOČINIMA NAD SRBIMA Zagreb želi da nam otme arhivu o NDH

Arhiva

pre 5 godina

Pazi sad to? Znači sada Zagreb želi da otme SVOJU arhivu koju su oteli posle rata i odneli u Srbiju i to jasno kaže hrvatska ministarka za EU integracije kako će CEO taj arhiv digitalno stavit na internet što je Srbija već trebala da uradi ali je pitanje koliko dokumenata tamo dokazuje veze četnika i ustaša i nacista i koliko je dokumenata uništeno da se to ne vidi jer je ZLOČIN uništavati te dokumente pa će za to neko da završi u zatvor....inače nema zatvaranja poglavlja 23 bez predaju tog arhiva i otvaranja arhiva JNA što je i tražio sud u Hagu a to srpski mediji NEĆE DA PIŠU?

Još

pre 5 godina

Telegraf.rs 05. Mart 2016. TITO JE TVRDIO DA SU U JASENOVCU UBIJANI HRVATI I KOMUNISTI, A NE SRBI?! Otkrivena najveća TAJNA Jugoslavije! Bastabalkana.com ISTORIJA Srpski ustaški generali u NDH - Nezavisnoj Državi Hrvatskoj

Čekaj

pre 5 godina

MONSTRUOZNA PROPAGANDA a to SRBIN i sin logoraša koji govori ono šta mu je otac govorio nakon šta je ostao živ iz logora Jasenovac?

ALO

pre 5 godina

Eto kako se širi mržnja da izvadite iz kontesta i stavite u naslov samo ono šta je potrebno za mržnju a ne da kažete do kraja šta je Igor napisao u svojoj knjizi i ne širi on mržnju i ne laže on i ne negira zločine on nego piše šta mui je otac rekao a i piše i o žrtvama i svemu....zato knjigu u ruke!

Vickasti

pre 5 godina

Majmune retardirani nije njegov otac jedini preživeli pa on jedini zna. Drugo njegov otac je bio dete čim kaže da su ga nosili na ramenima. Postoje stotine svedočenja preživelih. Postoje nemački dokumenti i svedočenja o Jasenovcu , ne može se isprati ljaga sa jednom knjigom pokatoličenog srbina koji se nije rodio kad je Jasenovac bio.

Kralj

pre 5 godina

Samo da se sada ne napadaju hrvati zbog Srbina, Igora Vukića... Dnevno.hr IGOR VUKIĆ: ‘Jasenovac nije bio logor smrti. Moj se otac sjeća kako su ga ustaše nosile na ramenima i igrali se s njim!

surovi

pre 5 godina

Ovoj SKOTINI zabraniti ulaz u Srbiju za sva vremena !!!!

Dragan

pre 5 godina

Mora da mu je otac ispričao kako mu je bilo "mnogo ugodno" u Jasenovcu dok je isti tamo boravio? Verovatno je njegovom ocu bilo žao kada je došao kraj rata i kada više nije mogao biti u tom "blagostanju". Ubeđen sam da se mrtvom mučeniku sada kosti "prevrću u grobu" od muke kakvog je sina napravio.

Opa

pre 5 godina

Nije to neki ustaša nego srbin, sin logoraša koji mu je to govorio a to je samo još jedna potvrda da Kolinda mora prebrojati žrtve u Jasenovcu.

Darko

pre 5 godina

Bože, ovaj neće ni u paklu goreti. Ovaj će morati imati posebno mesto i u luciferovom zabavnom logoru. Nadam se da bi ovaj monstrum poslao svoju decu u zabavni park kakav je bio Jasenovac. A sto se tiče nas Srba, gde nam je sad ta Europa u koju tako jako zurimo? Pa to je ta Europa koja podržava zločince, fasiste i ostale krvoloke.

nele

pre 5 godina

ciko, ide kod lekara molim te , sram te bre bilo svih tvojih predaka,

wiki NG

pre 5 godina

Gledao sam na svoje ocikad je pricao na HTV-u kako su u sklopu kulturno-umetnickog programa odigravali pozorisne predstave izmedju ostalog i Nusicevu Gospodju ministarku.A kad im se nije svideo repertoar onda bi strajkali pa cak i odbijali hranu.

zlata

pre 5 godina

Bitanga lazljiva,uzeo od nekoga debele pare da LAZE !!!

aca

pre 5 godina

sve se vraca sve se placa vidite sad ovo a o Srebrenici sta se pise kod nas kao da nista nije bilo pa Markale pa Tuzla i masakr na tuzlanskoj malti i kod nas se pise du su oni svi sami sebe poubijali i sad kad se javi ovaj ludak vama smeta a nasi ludaci su OK nemoze to tako ovo hocu ovo necu istina je samo jedna i nju nije lako prihvatiti

Zvečanac

pre 5 godina

Bez muke se pesma ne ispoja bez muke se sablja ne sakova. Blago tome ko dovijeka živi imao se rašta i roditi. Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.

novica

pre 5 godina

Odrekli se Njegoša i Srbi i Srbi u crnoj gori i crnogorci , a ovi potonji samo što mu ne spale mošti kao turci Svetoga Savu na Vračaru...Njegove kategorije rodoljublja, čojstva i junaštva su prevazidjene, bar tako neki misle.....u pesmi su sada euro, dolar, firme, drpanje, pljačka, sada su turci i srbi prijatelji, doduše samo sultan i knjaz i kamarile, narod je opet postao raja -koja globe davati ne može- ali to nema veze...zato su tu sada izvršitelji, advokati, sudovi, policija, koji cede suvu drenovinu....da li će biti srpskog ustanka, ne znam koga po redu....biće, ali ajd potrefi kada..

Tile

pre 5 godina

Govno ostaje govno! A debili ostaju debili! Koljački....

argamedon

pre 5 godina

pa da sigurno da je tako bilo i indijancima u americi , a mengele je razvijao genetski modifikovan paradajz za vatikansku picu .

Istina

pre 5 godina

Ovom nesoju zabraniti ulaz u Srbiju zaplenili mu svu imovinu( ako je ima )kod nas i na kraju poslati operativce da ga izbrišu sa spiska. ....tako bi odradio Izrael, Engleska i ostali. ...vreme je da i mi krenemo tako.....

Boro

pre 5 godina

Јел могуће да овако нешто мајка роди.Зар образ има цену.Ово што је урадио дотични требат ће његивом покољењу гидине и године живота да оперу ову срамоту.Изроде имаш ли имало срама.

Aleksa Veliki

pre 5 godina

Ko je bre ova slina od coveka i ljudska beda , igor vukic , smrdljivko od oca i majke cije se kosti izvrcu iz groba , i jos cuj to Srbin , ako je on Srbin ja sam marsovac

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija