• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.06.2018

18:56

MAKEDONIJA SUTRA DOBIJA POZIV ZA ČLANSTVO U NATO: Alijansa reagovala ekspresno, Skoplju nagrada za kapitulaciju!

Balkan

MAKEDONIJA SUTRA DOBIJA POZIV ZA ČLANSTVO U NATO: Alijansa reagovala ekspresno, Skoplju nagrada za kapitulaciju!

Podeli vest

Makedonija će sutra dobiti poziv za priključenje NATO-u na briselskom samitu Alijanse. 11. i 12. jula, izjavio je nacionalni koordinator za NATO Stevo Pendarovski 

On je rekao da je za dobijanje poziva bilo potrebno ispuniti tri glavna strateška cilja - potpisivanje Sporazuma o dobrosusedskim odnosima sa Bugarskom, usvajanje Zakona o jezicima i ratifikacija Sporazuma sa Grčkom o novom imenu te bivše jugoslovenske republike.

Penerovski, kako su preneli makedonski mediji, tvrdi da je 80 odsto građana Makedonije za pridruživanje Alijansi, što nije slučaj sa drugim zemljama.

SRBIJA NA UDARU SAD, VAŠINGTON SEČE KOSOVSKI ČVOR DO KRAJA GODINE! Beograd se suočava sa do sada neviđenim pritiskom!

- Naša zemlja je pokazala zavidan nivo otpora i žilavosti uprkos činjenici da je to bilo dva puta na ivici. Prvi put u 2001. tokom vojnog sukoba, a drugi put kada su se dogodili incidenti u parlamentu, krajem aprila prošle godine - rekao je Pendarovski.

SVAKA ČAST SRBIJI! NAJBOLJI MATURANT IZ HRVATSKE ŠOKIRAO KOLINDU: Možemo samo da im zavidimo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 5 godina

Ни код њега у кучи нема 80% за НАТО иако су на њиховом платном списку. Максимум 35 укључујучи и Албанце

Kosovka

pre 5 godina

Ej, moj Zaev, kolike li si pare dobio da ulazite u NATO? - koji se polako, ali sigurno raspada. Istok čvrsto staje na noge na čelu sa Rusijom i Putinom. Živeli bratski pravoslavni narodi Rusije i Srbije!

Miloš

pre 5 godina

Eto sada Grčke neće staviti veto i Makedonija je u Nato_u. Sve se ovo radilo zbog toga. Grci, koliko se sećam nisu hteli ni da čuju da se spominje 'Makedonija', a gle sad im to ne smeta. Sirotinja za pare na sve mora da pristene.

Moca

pre 5 godina

MAKEDOCI BUDITE SREĆNI DA POSLE TITA IPAK POSTOITE KAO MAKEDONCi.RADUJTESE

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija