• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2018

14:49

OVI SU OZBILJNO BOLESNI! Ustaše se kolju međusobno, Hrvatski oslobodilački pokret tvrdi da se "PLENKOVIĆEVI PACOVI BOJE DALIĆEVOG USPEHA koji će počistiti prošireni četnički smrad po Hrvatskoj"!

Balkan

OVI SU OZBILJNO BOLESNI! Ustaše se kolju međusobno, Hrvatski oslobodilački pokret tvrdi da se "PLENKOVIĆEVI PACOVI BOJE DALIĆEVOG USPEHA koji će počistiti prošireni četnički smrad po Hrvatskoj"!

Podeli vest

Portal ustaškog Hrvatskog oslobodilačkog pokreta objavio je danas kolumnu izvesnog Igora Drenjačevića u kojoj se, već po navici, Srbi nazivaju četnicima, ali i prete premijeru Andreju Plenkoviću i njegovom "pacovima". A sve to zbog - fudbala

Kolumnu vam prenosimo u celosti i na takozvanom hrvatskom jeziku, zbog autentičnosti, tek da vidite koliko bolest može daleko da ode ako se ne leči na vreme:

Rusija postaje zemlja ratničkog naroda - Hrvata. Pogledi Modrića i Lovrena su veličanstveni, puni snage i odlučnosti, a koje su antife, smrdex, terorističke Novosti, pupovčeva klapa u DORH-u htjeli uništiti, danas su baš oni najzaslužniji što je proradio hrvatski inat. Sve Hrvat izdrži osim poniženja. Kada ga želiš poniziti, tada si prijatelju doživio svoj kraj.

USTAŠKA DEVOJČICA TOMPSON NAPAO VUČIĆA! Smeta mu što predsednik Srbije ne voli njegove idiotske pesme!

Preko banaka i pravosuđa pljačka se ovaj narod. Ponižava. Ubija. To rade političke elite govnara. Prodanih duša. To naši igrači shvaćaju. I gotovo svaka poruka igrača je jasna, oni igraju za ovaj napaćeni narod. Modrić je izgubio dio obitelji u ratu, niti Lovren nije prošao bolje, i baš tu dvojicu DORH je razvalčio na sudu zbog građanskog ugovora sa Mamićem.

Kao da oni ne smiju sami sa Mamićem odlučiti kako će podijeliti svoj novac za svoju kvalitetu. Smrdljivi antifa mediji napumpavali su mržnju prema njima dvojici, bez da je i jedan o njih uopće trebao doći na sud. Njihovi ugovori pravno su bili čist, a s kim dijele novac nije stvar DORH-a. DORH je postao leglo četničije koja želi uništiti nacionalni naboj Hrvata. Baš ono što se vratilo ovih dana zahvaljući tom istom Modriću. Najboljem veznom igraču na prvenstvu. Iza njegovih leđa su ostali Messi, Ronaldo, Iniesta. Takvu zvijezdu korumpirani i odurni DORH progoni.

(VIDEO) USTAŠA VIDA BI DA PALI BEOGRAD! Procureo novi snimak slavlja hrvatskih fudbalera u Rusiji!

Niti na kraj pameti nisam mogao sanjati da moj prijatelj iz dječačkih godina će voditi ove monstrume u DORH-u, one koji progone heroja Modrića. Ali tako to bude. Prošao sam kraj njegove kuće, sjetio se se nekih detalja i vrtim film što se u njegovoj glavi događa.

Znam kako je Modriću. Sve daje za ovu zemlju. Nije umišljen. Iako je na krovu svijeta u klupskom nogometu. Trči kao i prvih dana, vodi našu momčad, a nezahvalnici ga progone, o njemu piše neki smrdex na čijem čelu je kriminalac koji je opkrao državu. O njemu piše uhljeb Glavašević, tko zna pijani ili trijezan Stazić, koji za Hrvatsku govori da je to jugoslavenska repka... zapravo skupina teških luzera.

OVU KOLUMNU HRVATSKOG NOVINARA MORATE DA PROČITATE: Kako je pored više od pet stotina hiljada registrovanih hrvatskih branitelja, DOMOVINU ODBRANIO JEDAN SRBIN!

Znam kako je Modriću, nedavno sam iz jedne osobe koja je bila na dnu, popljuvana od nezahvalne djece i roditelja odbačena kao zadnja krpa uspio povratiti život. Danas zahvaljujući mojoj pomoći uživa u svome života. Ološ koja ju je gazila, danas joj se klanja, jer ima novce, nekretnine u svojim rukama... ta osoba je progonitelje prigrlila i odbacila spasitelja. Tako je i Hrvatska politika htjela uništiti Modrića. Pokvarenjaci i budale uvijek su dio istog mentalnog sklopa. U Modriću su oni stvorili strašnu pozitivnu energiju koja sada ruši sve pred sobom. Zahvalni smo DORH-u i političkom ološu što je naša ekipa super psihički stabilna. Igrači su shvatili da će svojom igrom ujediniti i ojačati narod! A toga se Plenkijevi štakori boje, baš oni koji su proširili četnički smrad po Hrvatskoj.

LINTA O "KOCKASTOM" SUBAŠIĆU: Nažalost, on je samo jedan od mnogih koji su se ODREKLI NACIJE I VERE!

Danas mi je bilo posebno teško sve ovo pratiti. Teško zdravstveno stanje jednog od mojih roditelja budilo je sumnju hoću li ga više ikada budnog vidjeti. Suze unuka. Tek javljanje mojih dragih prijatelja, smireni glas moje kolegice novinarke Nade. Ne bih mogao lako preživjeti te dvije stvari danas. Zamolio sam Boga za još života mojeg roditelja, i božje snage kroz ovu utakmicu. Da osjetim biti Hrvat. Jači od moćne Rusije. U inat odurnome Pupovcu, krvoločnim antifama, novinarskim šarlatanima i posebno Plenkoviću. Odurnom slugi pokvarenog vlaja.

Nije me zanimala niti predsjednica u Rusiji, njeno naslikavanje sa velikom ruskom lopinom Medvjedevim. Gade mi se političari. Ona mi je poslije Vučića potpuno nevažna kraj Dalića. Ona u svome poslu nikada nije postigla to što je Dalić postigao.Ona nas je posjetom Vučića ponizila, a Dalić ohrabrio. Subašić je začepio gubice srpskih medijskih kretena i ponosno rekao da je Hrvat.

Danas je divno bilo biti Hrvat bez naše žgadije u Saboru. Hvala Daliću koji je pokazao kako treba izgledati vođa Hrvata. Bogu ponizan, hrabar, skroman i tih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlaja

pre 5 godina

Kakve veze ima sa bilo čime Srbija. Pišete istoriju Mozete biti prvaci sveta a Srbija vam opet nesto smeta. Koja je to bolest u vašim glavama. Kompleks il zavist. Dočekujemo i mi naše na balkonu al niko ne pomene Hrvatsku ni Hrvate. Mozda vas to boli, što nas zanimate ko lanjski sneg.

hogar

pre 5 godina

Informeru smeta što pojedini hrvati srb nazivaju četnicima,dok sam informer hrvate po pravili bez izuzetka,i to sve,naziva ustašama,albance šiptarima a bošnjake balijama. S druge strane,zašto informeru smeta kad se pominju četnici,obzirom da su informer i informerovci bukvalno svršavali kada je rehabilitovan četnik Mihailović.....a i sada svršava kada se pomene četnik :)

Wujke

pre 5 godina

Glup si, sine. Prva stvar. Hrvati i ne kriju da su ustase, time se hvale i ponose svaki dan, Albanci sami sebe zovu siptarima, itd, itd. Druga stvar. Kada hrvat kaze: "da se Plenkovicevi pacovi boje Dalicevog uspeha koji ce pocistiti cetnicki smrad" ( sama recenica je debilna i nema smisla, ali s' obzirom da dolazi iz hrvatskih usta onda je to ok) tu se misli na nastavak genocidno-hrvatske politike iz '41. god prema Srbima koja konacno procenat Srba u Cokolindinoj NDH treba da svede na prihvatljivih 0%

caslav

pre 5 godina

O tome kakvi su i šta su hrvati govori natpis na katedrali u Magdeburgu: " Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i hrvata",....Hrvati nisu samo ustaše oni su KANIBALISTI.

SS

pre 5 godina

Mogu da čiste jer 90% reprezentacije su poreklom pravoslavci.

tigar

pre 5 godina

Kakav nebitan lik,sada nas ubeđuje da je Subašić Hrvat,mada ni on zaslepljen mržnjom ne može da prevali preko usta da je Subašić Jovov Srbin!

Izbori 2024

Vesti

Novak se oglasio o poligrafu: Sve jače službe sveta... Ključno je ovo proveriti!
Društvo

Novak se oglasio o poligrafu: Sve jače službe sveta... Ključno je ovo proveriti!

Detektiv poligrafista Nikola Novak izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora i ispitavanja njenih roditelja od strane policije, da su poligrafsko ispitivanje, mobilna forenzika i veštačenje baznih stanica deo svake istrage i jedan od prvih koraka koji se rade, istakvši da je poligrafsko ispitivanje važno jer može ili da eliminiše nekoga iz istrage, ili da koncentriše istragu u tom pravcu.

28.03.2024

13:58

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Spektakl u Beogradu! Najbolji na planeti na istom mestu!
Ostali sportovi

Spektakl u Beogradu! Najbolji na planeti na istom mestu!

Prvi „Karate Masterclass“ održaće se u Beogradu u nedelju 31. marta 2024. godine u Sportskom centru Banjica. Događaj je namenjen mladim karatistima, takmičarima, sportistima, trenerima, roditeljima, kao i svim ostalim ljubiteljima ovog sporta i obuhvata treninge i predavanja.

28.03.2024

13:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija