• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.07.2018

12:45

(FOTO) VRCKALA PRED MEDVEDEVIM, A ZAVRŠILA U RAMINOM ZAGRLJAJU! Predsednica Hrvatske konačno našla srodnu dušu!

Balkan

(FOTO) VRCKALA PRED MEDVEDEVIM, A ZAVRŠILA U RAMINOM ZAGRLJAJU! Predsednica Hrvatske konačno našla srodnu dušu!

Podeli vest

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, javnosti poznata po vrckanju u ložama stadiona i grljenju sa golim fudbalerima po svlačionicama, konačno je uspela u životu...

Kolindi se izgleda ipak isplatilo tverkovanje u loži stadiona u Sočiju, kada je izazovnim plesom pokušavala da privuče pažnju ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu.

Ljuljanje zadnjicom i grudima nije upalilo kod Dmitrija, ali jeste kod Edija!

Vest da se Hrvatska plasirala u finale Svetskog prvenstva, predsednicu Hrvatske zatekla je na NATO samitu u Briselu. Pobedu protiv Engleske proslavila u zagrljaju sa premijerom Albanije Edijem Ramom, što je on sam objavio na Fejsbuku uz komentar: FOTO DANA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Шта спаја Шиптара и Хрватицу...? Подједнака мржња ... - према Србима...! И, Велико ... - ФАШИСТИЧКО, вековно...савезништво...!!

Rukfaš

pre 5 godina

Morate shvatiti da se ona veseli uspjehu fudbalske reprezentacije njene države. I - šta je problem? To što je igrala? To što se slikala sa jednim od predsjednika sa kojima je bila u društvu? Mlada je i lijepa. Pristaje joj... pa i to da tverkuje. Uostalom, ljutite se ali, ljepšs je i poželjnija od Vučića. Makar za mene...

jednazena

pre 5 godina

kad se tako lepo slazete bilo bi mi zao ne pozeleti ti kolindice , hrvatsku punu raminih rodjaka i potomaka ????

Dragan Dubonjac

pre 5 godina

Politička PORNOGRAFIJA .... Rami treba zbog ulaza u EU a verovatno će ući kod Čokolinde i to bez kucanja.... vetovatno su "banski dvori" ma izvol'te ..... sa sve crvenim svetlima ghghghgh!

Deda Đoka

pre 5 godina

Kakvi su mu zubi, za leblebije, kikiriki, semenke, susam. Pravi semenkar.

Srecko Sojic

pre 5 godina

Ok.Uredu je da se vole , da vode ljubav, da mirisu cvece, al sto nam kradu zemlju

Stojan

pre 5 godina

Jeli oni imaju i pantalone na sebi. Po njihovim licima bi se reklo da su samo obuceni gore.

Car Dusan

pre 5 godina

Sledeci je video Rame i Kolinde,kao Severina,krv nije voda :D X) haha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija