• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K. V.

13.07.2018

14:47

ALARMANTNO! Ratni zločinac Orić opet preti: BRZO ĆE BITI NOVOG RATA!

Balkan

ALARMANTNO! Ratni zločinac Orić opet preti: BRZO ĆE BITI NOVOG RATA!

Podeli vest

Bivši komandant Armije BiH Naser Orić, koji je pred Sudom u BiH optužen za monstruozne zločine nad Srbima, ponovo preti krvavim ratom!

Citira Bećkovića!
Što kaže Matija Bećković, srpski akademik, ćeraćemo se još. Svega će biti osim toga da se nećemo ćerati
Naser Orić

Orić je tokom predavanja na Islamskom pedagoškom fakultetu u Zenici otvoreno poručio da će novi sukob izbiti 'mnogo brže nego što se očekuje'. Nekadašnji komandant Armije BiH nije propustio priliku i da optuži Srbiju za navodni genocid u Podrinju koji je počinjen pre izbijanja rata (?!?).

- Meni kada su pričali, mislio sam da rata više nikada neće biti. Ali sledeći rat će se desiti malo brže nego što smo ga mi dočekali. To vam ja kažem! Što kaže Matija Bećković, njihov, srpski akademik, ćeraćemo se još. Svega će biti osim toga da se nećemo ćerati - rekao je Orić, čime je direktno zapretio novim ratom.

Komentarišući ovaj skandal, analitičar iz Banjaluke Anđelko Kozomara kaže da je Orić marginalna ličnost čak i među Bošnjacima i da ne može da povede rat ni u svom selu.

- Ratnohuškačke izjave koje daje Oriću su jedini način da dospe u medije mimo suđenja za ratne zločine. On tako podilazi najekstremnijim slojevima Bošnjaka. Poznato je da je bio i ostao vojnik NATO pakta, pa će zato novog rata u BiH biti tek kada i ako oni odluče. Dakle, Orić i njegovi istomišljenici koji sanjaju vojno uništenje Republike Srpske o tome neće odlučivati - zaključuje Kozomara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Злочин... - Без казне...Продукује ... - НОВИ ЗЛОЧИН...!!

Branko

pre 5 godina

Gde je sad INCKO, vazno da je reagova na izjavu Srbina iz R. SRPSKE!!!???? Koji su to licemeri, to zapadnjaci!!???

Bane

pre 5 godina

Smo što ovoga puta neće imati ko da vam pomaže ratni zločincu.

loki

pre 5 godina

Šešelj je proglašen za ratnog zločinca za verbalne stvari. Znači Hag može ponovo da zaseda, eto im novi optuženik. Svi mediji su to zabeležili, tako da imaju i čvrste dokaze.

Jeca

pre 5 godina

Ovakav monsyrum koji otvoreno preti treba da bude dozivotno iza resetaka.

Ljubo

pre 5 godina

Pa ovaj " koljac" ne zna ni tri reci sastaviti u recenici .Tuzno s kim smo i pored koga zivimo .

Biba

pre 5 godina

Zbog takvih kao sto je on nam i jeste danas dan drustvo ovako zatrovano...

ema

pre 5 godina

to je jedino sto oni zele.. u ratu i nasilju se najbolje snalaze

Govedarica

pre 5 godina

Pretnja je nedopustiva.Izjava koja ima za cilj izazivanje sukoba i provokacija.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija