• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS.RS

20.07.2018

14:26

U LIJEPOJ NJIHOVOJ MIRIŠE NA "USTAŠKI DRŽAVNI UDAR"! Smenjen savetnik hrvatskog premijera koji se USPROTIVIO TOMPSONU!

Balkan

U LIJEPOJ NJIHOVOJ MIRIŠE NA "USTAŠKI DRŽAVNI UDAR"! Smenjen savetnik hrvatskog premijera koji se USPROTIVIO TOMPSONU!

Podeli vest

Krešimir Macan je u žižu javnosti dospeo posle komentara objavljenog na Tviteru, u kome se negativno izrazio o prisustvu pevača proustaških pesama Tompsona na dočeku hrvatskih fudbalskih reprezentativaca

Krešimir Macan, hrvatski stručnjak za odnose s medijima i političke komunikacije, više nije posebni savetnik premijera Andreja Plenkovića za strateško komuniciranje, saopštila je hrvatska vlada.

OD LUKE KRILI DA SU MU USTAŠE POBILE FAMILIJU! Savo Štrbac potvrdio otkriće Informera o Modrićevoj porodici

U kratkom vladinom saopštenju se kaže da je Macan, na lični zahtev, razrešen odlukom premijera Plenkovića.

Od ove Tompsonove pesme bi se svaki normalan čovek stideo: Hrvate zabavlja stihovima o dva ustaška zločinca i logorima smrti

USTAŠA IZ BAČKE PROMOVIŠE FAŠISTIČKOG PEVAČA! Bodrio Hrvate u Subotici sa Tompsonom na majici!

Krešimir Macan je u žižu javnosti dospeo posle komentara objavljenog na Tviteru, u kome se negativno izrazio o prisustvu pevača proustaških pesama Marka Perkovića Tompsona na dočeku hrvatskih fudbalskih reprezentativaca u Zagrebu.

Preciznije, Macan je reagovao na objavu novinara Tončija Percana, koji je na Tviteru napisao da odsustvo državnog vrha, a učešće Tompsona na dočeku "miriše na meki ustaški državni udar".

printscreen

Macan je taj tvit prokomentarisao kratko rečima: "Koji nije uspeo..."

Plenkovićev savetnik za medije kasnije je pokušao da se odbrani od lavine napada navodeći da on nije prozivao ni selektora ni igrače hrvatske reprezentacije zbog bilo čega u vezi sa dočekom, ali izgleda da mu to nije baš mnogo pomoglo.

RATNI KOMANDANT HRVATSKIH SPECIJALACA! ZAHVALIMO SE BRAĆI SRBIMA ŠTO NAM SE NE SVETE, Oluja nije za slavlje, a Tompson je najveće zlo!




Tagovi:

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija