• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.07.2018

19:28

KOMBI S RADNICIMA SLETEO U VRBAS, POGINULA JEDNA OSOBA: Izvlačenje iz reke još traje, sumnja se da ima još nastradalih

Balkan

KOMBI S RADNICIMA SLETEO U VRBAS, POGINULA JEDNA OSOBA: Izvlačenje iz reke još traje, sumnja se da ima još nastradalih

Podeli vest

Na regionalnom putu Jajce-Banja Luka, u mestu Tijesno, danas se dogodila saobraćajna nesreća kada je kombi sleteo u reku Vrbas

Prema nezvaničnim informacijama, u kombiju su bili radnici iz Jajca. Kako Srpskainfo piše, u trenutku nesreće kombi se kretao prema Jajcu. Nakon sletanja određeni broj radnika je uspeo da ispliva na obalu dok se najmanje jednom izgubio svaki trag.

Na mestu nesreće je i "golf". Prema nepotvrđenim informacijama, kombi je preticao "golfa", a zatim u krivini probio bankinu i sleteo u reku. Pretpostavlja se da ga je tokom preticanja "zakačio", što je dovelo do nesreće.

Portparolka Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović izjavila je za Fenu da se saobraćajna nesreća desila oko 16.44 sati.
Fena navodi da je prema nezvaničnim podacima u ovoj nesreći najverovatnije stradala jedna osoba. Navodi se da se očekuje izvlačenje vozila iz reke, nakon čega će se znati više detalja.
Na licu mesta su policajci, a o svemu su obavešteni i pripadnici vatrogasne jednice Banjaluka, kao i Služba hitne medicinske pomoći.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija