• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2018

23:10

SMEHOTRESNO! HRVATI SE SVAĐAJU ZBOG MODRIĆA I EKIPE: Uspeh kockastih na SP deo predizborne kampanje u BiH!

Balkan

SMEHOTRESNO! HRVATI SE SVAĐAJU ZBOG MODRIĆA I EKIPE: Uspeh kockastih na SP deo predizborne kampanje u BiH!

Podeli vest

Uspeh hrvatske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji postao je deo predizborne kampanje u Bosni i Hercegovini za parlamentarne izbore u oktobru, piše hrvatski Index.hr 

Kako navodi, nakon što su Hrvati osvojili srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, "prigodne poruke" uputile su hrvatske stranke okupljene oko HDZ BiH i konkurentskog HDZ 1990. 

Naime, poruka "Bravo Vatreni" osvanula je na bilbordu na ulazu u Mostar, a uputili su je iz Hrvatskog narodnog sabora BiH, koji okuplja najveći broj hrvatskih stranaka u toj zemlji, a predvodi ih HDZ BiH, dodaje portal.

Na plakatu se, ističe, nalazi i fotografija slavlja hrvatskih fudbalera, među kojima je nekolicina njih poreklom iz Bosne i Hercegovine, poput Dejana Lovrena, Matea Kovačića ili selektora Zlatka Dalića. 

PANIKA U CRNOJ GORI, ŠTA JE PUTIN REKAO TRAMPU O MONTENEGRINIMA: Milogorci u neverici, plaše se da ih je Tramp prodao!

Sličnu pozadinu, navodi Index.hr, iskoristila je i stranka HDZ 1990, koja je na svom plakatu poručila "Mi smo prvaci".

MODRIĆEV UJAK SVEDOČIO PROTIV GOTOVINE! Otkrivamo zašto kapiten Hrvatske krije da je SRBIN po majci!

U Mostaru je zajedničko praćenje finalne utakmice na otvorenom organizovao lokalni HDZ BiH, a poruku podrške hrvatskim fudbalerima uputili su zajedničkom fotografijom hrvatski poslanici u Domu naroda Parlamenta, obučeni u dresove hrvatske reprezentacije, naglašava Index.hr.

OD LUKE KRILI DA SU MU USTAŠE POBILE FAMILIJU! Savo Štrbac potvrdio otkriće Informera o Modrićevoj porodici

ŠOKANTNO: LUKI MODRIĆU USTAŠE POBILE POLA FAMILIJE! Otkrivamo najčuvaniju tajnu hrvatskog sporta!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija