• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.07.2018

09:55

CIPRAS: Ovo je teško vreme za Atiku i Grčku

Balkan

CIPRAS: Ovo je teško vreme za Atiku i Grčku

Podeli vest

Grčki premijer Aleksis Cipras, koji je prekinuo posetu Bosni i Hercegovini zbog velikog požara koji je zahvatio područje nedaleko od Atine, a u kojem je 50 osoba poginulo, dok je više povređeno, izjavio je da ovo teško vreme za Atiku i za Grčku

On je to rekao sinoć u vatrogasnom centru u Halandri, po povratku iz BiH, prenela je grčka agencija ANA.

- U ovom trenutku više od 600 muškaraca i žena vatrogasne brigade su na terenu, kao i više od 300 vozila - rekao je Cipras i apelovao na građane da se pridruže spasiocima, kako bi se postigli najbolji rezultati.

Kako je rekao potrebno je biti na stalnom oprezu, "ujedinjeni u naporima da se borimo sa ekstremno teškom situacijom za Atiku i državu".

Cipras je dodao i da je ceo državni mehanizam angažovan, kao i da je cilj da se ograniče posledice katastrofe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija