• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.07.2018

13:58

NIJE SLUČAJNO: U Grčkoj za 24 sata izbilo 47 šumskih požara

Balkan

NIJE SLUČAJNO: U Grčkoj za 24 sata izbilo 47 šumskih požara

Podeli vest

Od ponedeljka ujutru, u Grčkoj je za 24 sata izbilo čak 47 šumskih požara, što još više podgrejava sumnju da su požari podmetnuti 

Većina požara ugašena je još u početnom stadijumu, međutim požar na istoku Atike se, uprkos ogromnim naporima, raširio zbog jakih vetrova koji duvaju. 

(FOTO) POŽARI U GRČKOJ PODMETNUTI?! Vrhovni sud naredio istragu o uzrocima vatrene stihije u okolini Atine!

Trenutno, vatra gori u Kalitehnopuliju, istočno od Atine, na planini Geranija, zapadno od prestonice, zatim u Zenomenosu kod Korinta, u okolini Hanje na Kritu, kao i u Larimni i Hlomosu u oblasti Fiotida, prenosi ANA.
Te požare gasi ukupno 538 vatrogasaca sa 261 vartrogasnim vozilom, avioni, helikopteri, a u gašenju pomažu i brojni volonteri.

(VIDEO) RASTE BROJ ŽRTAVA POŽARA U GRČKOJ! Stradalo više od 60 ljudi! SUMNJA SE DA JE VATRA PODMETNUTA, Vrhovni sud naredio istragu!


Najteže stanje je na istoku Atike, gde je u požarima stradalo više od 60 osoba.
Pomoć u gašenju požara, Grčkoj je ponudilo više država, među kojima i Srbija.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO/FOTO) JEZIVE SCENE POSLE POŽARA U GRČKOJ! Vatra progutala sve, ljudi uplašeni u neverici gledaju posledice vatrene stihije na ulicama!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija