• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.07.2018

15:35

(FOTO) APOKALIPSA U GRČKOJ! Posle stravičnih požara i zemljotresa, pogodila ih NEZAPAMĆENA OLUJA!

Balkan

(FOTO) APOKALIPSA U GRČKOJ! Posle stravičnih požara i zemljotresa, pogodila ih NEZAPAMĆENA OLUJA!

Podeli vest

Posle stravičnih požara širom Grčke, u kojima je najmanje 83 ljudi izgubilo život, a povređeno više od 180, sada su ovu zemlju podogile i nove nepogode! Snažan zemljotres, jačine 5,5 stepeni po Rihteru, potresao je jutros južnu obalu Grčke, dok je severno predgrađe Atine u potpunosti poplavljeno

Posle oluje koja je pogodila to područje, vatrogasno-spasilačka služba grčke prestonice primila je 140 poziva za pomoć i ispumpavanje vode iz poplavljenih kuća i poslovnih objekata.

BROJ ŽRTAVA POŽARA U GRČKOJ SE POVEĆAO NA 82 MRTVIH: Spasioci pronašli ugljenisano telo starice u kupatilu!

Stravično nevreme u AtiniTanjug

Stravično nevreme u Atini

Spasilačke ekipe su se uputile ka parkingu na otvorenom u pregrađu Marusi kako bi proverile da li ima zaglavljenih u automobilima koji su se našli u iznenada stvorenom muljevitom jezeru, prenosi AP.

Stravično nevreme u AtiniTanjug

Stravično nevreme u Atini

Vlasti su pozvale vozače da izbegavaju tu oblast i zatvorile su sporedni put uz glavnu saobraćajnicu koja vodi iz Atine ka severu. 

(VIDEO) BIO RAJ NA ZEMLJI, SAD JE - PAKAO! Pogledajte kako je pre nekoliko dana izlgedalo i kako sad izgleda selo Mati KOJE JE NAJVIŠE STRADALO U STRAVIČNOM POŽARIMA U GRČKOJ!

Stravično nevreme u AtiniTanjug

Stravično nevreme u Atini

NEVREME NA TASOSU I HALKIDIKIJU

Inače, nevreme je danas pogodilo i grčko ostrvo Tasos kao i Halkidiki, a srpski turisti svedoče da ulicama teku potoci vode.

Grčko ostrvo Tasos kao i Halkidiki zahvatilo je nevreme, a srpski turisti svedoče da ulicama teku potoci vode. Naši turisti i iz drugih delova Grčke, najviše sa Halkidikija, takođe svedoče da kiša pada već danima.

Nevreme praćeno grmljavinom i lokalnim pljuskovima je počelo oko 8.00 sati i trajalo do 11.00 po lokalnom vremenu.

Nevreme u HalkidikijuInformer/društvene mreže

Nevreme u Halkidikiju

- Gazdarica kod koje smo mi smešteni kaže da se ovako nešto ne pamti, ulice su bile gotovo neprohodne za automobile. U toku nevremena, nismo nigde išli, ali u samom Potosu je sada mirno sa sitnom kišom - rekao je srpski turista.

(VIDEO) GRČKA NA NOGAMA! BLIZNAKINJE NESTALE dok su bežale od vatre, OTAC TVRDI DA IH JE VIDEO NA SNIMKU!

On napominje da je prethodnih dana u Potosu bilo lepo i toplo vreme, ali da ih je današnje nevreme sve iznenadilo. Inače, kako kaže, mesto je prepuno srpskih turista po celom ostrvu i okolnim plažama. Osim u Potosu, kiša pada skoro na celom ostrvu.

Nevreme u HalkidikijuInformer/društvene mreže

Nevreme u Halkidikiju

Pre dva dana srpski turisti su javaljali da je vreme loše i na Halkidikiju, oko Soluna su čak zabeležene i poplave, a jak vetar i puno kiše palo je i u Olimpijskoj regiji.

Turisti javljaju da je kišovito i u Polihronu, kao i Nea Kalikratiji u kojoj su na ulicama "potoci" vode. Kiša pljušti i u Nea Vrasni, letovalištu koje se nalazi na oko 80 kilometara od Soluna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Божији знак...Вратите се вери прађедовској...! Оканите лажних сведочења...Покајте се...! Одреците екуменизма - ради служења Антихристу...!! Лепо Вам рече Владика...Имате уши не слушасте, имате очи - па сад видите...!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija