• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ZDES

27.07.2018

22:32

ŠOK U ZAGREBU! TRAMP RUŠI HRVATSKU VLADU: U Evropu poslao čoveka koji će povesti KRSTAŠKI RAT protiv neposlušnih režima!

Balkan

ŠOK U ZAGREBU! TRAMP RUŠI HRVATSKU VLADU: U Evropu poslao čoveka koji će povesti KRSTAŠKI RAT protiv neposlušnih režima!

Podeli vest

Hrvatski Express piše u novom broju da je predsednik SAD Donald Tramp poslao "svog čoveka" u Evropu, da bi se obračunao sa režimima koji ne odgovaraju slici sveta koju je zacrtao šef Bele kuće. Na listi je i Republika Hrvatska, tvrdi ovaj list

Reč je o Stivu Benonu, ideologu politike koja je dovela Trampa na vlast, čoveku koji se ipak posle ulaska Donalda u Belu kuću razišao s njim, ali mu je ideološki i te kako ostao blizak.

- Možda je Stiv Benon dobio nogu iz Bele kuće, ali njegova lojalnost i odanost Trampu nisu u pitanju. Štaviše, Benon je na čelu američkih krstaša koji će rušiti stare poretke po Evropi. Na listi je i Republika Hrvatska - analizira novi Express.

NAJVAŽNIJI AMERIČKI SAVEZNIK NE PRIZNAJE KOSOVO: Izraelsko "NE" PRIŠTINI ima specifičnu težinu, POKAZUJE DA SRBIJA IMA SAVEZNIKE!

Kako piše ovaj mediji, velika akcija, pokrenuta sa druge strane Atlantika, razigrala je srca hrvatskih desničara i kriptokonzervativaca.

KOLINDA NEMA OBRAZA I SRAMA: VELIČA OLUJU I TOMPSONA, PA KAŽE DA BI RADO DOŠLA U SRBIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija