• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.08.2018

21:21

INCIDENTI NA PROSLAVI DANA MAKEDONIJE: Delegacija vlade Zorana Zaeva izviždana i gađana plastičnim flašama!

Balkan

INCIDENTI NA PROSLAVI DANA MAKEDONIJE: Delegacija vlade Zorana Zaeva izviždana i gađana plastičnim flašama!

Podeli vest

Tokom ceremonije povodom Dana Republike u Kruševu u Makedoniji, danas je došlo do manjih incidenata, pošto su pojedine grupe navijača gađale delegaciju makedonske vlade plastičnim flasama i časama, javio je portal 24 vesti.mkd.

Oni su izvikivali pogrdne reči i uvrede na račun vladine delegacije, navodi portal.
Na ceremoniji je govorio predsednik Makedonije Ðorđe Ivanov, koji je rekao da ta zemlja nije privatna svojina da bi neko trgovao sa njom,da bi je neko prodao, nije ničija teritorija koju svako prisvaja, već da Makeodnija pripada ljudima koji su je stvorili.

U obraćanju u Mečkinom Kamenu na ceremoniji povodom Dana Republike Ivanov je jasno ponovio da ne podržava "Grčki sporazum", prenela je MIA.

On je optužio vladu da ga zaobilazi kada je u pitanju sporazum o imenu države.

Ivanov je rekao da su građani Makedonije okupljeni oko ideje članstva u EU i NATO, ali da žele da se pridruže tim organizacijama sa svojim imenom, dostojanstvom i čašću. 

MAKEDONIJA IDE NA REFERENDUM: Evo kojim će trik pitanjem NATO ZAEV pokušati DA DOBIJE PODRŠKU NARODA!

ŠIPTARI PRESUDILI MAKEDONIJI! Albanske partije imaju odlučujuću ulogu u najvažnijem pitanju za Skoplje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 5 godina

Zaev je prodao interese Makedinije ..Siptarima,pa otud je logicno da su ga gadjali..

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija