• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/srbija danas

03.08.2018

18:31

(FOTO​) DRAMA U ROŽAJAMA! Postavljena BOMBA ispod automobila crnogorskog biznismena!

Balkan

(FOTO​) DRAMA U ROŽAJAMA! Postavljena BOMBA ispod automobila crnogorskog biznismena!

Podeli vest

Improvizovanu eksplozivnu napravu velike razorne moći, koja je bila zakačena ispod vozila A.H, deaktivirali su na licu mesta službenici Grupe za antiterorističke preglede. Ova eksplozivna naprava je je trebalo da bude aktivirana daljinskim putem 

Iz Uprave policije kazali su da je na licu mesta izvršen uviđaj i da je ustanovljeno da se radi o improvizovanoj eksplozivnoj napravi velike razorne moći, koja je sadržala veliku količinu TNT-a.

- Ova eksplozivna naprava je bila povezana sa elektronskom pločom na kojoj se nalazila SIM kartica, kao i detonatorska kapisla koja služi za aktiviranje eksplozivne naprave na daljinu - ističu iz policije.

MUP CG

O svemu je odmah obavešten i državni tužilac u ODT u Rožajama.

Vlasnik vozila je kazao da ne sumnja ni na koga, jer se radi o časnoj porodici koja se uspešno bavi preduzetništvom. Istakao je i da se nikom nije zamerio ko bi imao nameru da na tako monstruozan način nanese štetu njemu i njegovoj porodici.

SPREČEN ŠVERC DVE TONE HAŠIŠA! Uhapšeno 11 crnogorskih državljana




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija