• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.08.2018

08:26

ZEMLJA USTAŠIJA! Na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Glini PEVALE SE PESME O KLANJU SRBA I PRODAVALE KNJIGE ANTE PAVELIĆA!

Balkan

ZEMLJA USTAŠIJA! Na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Glini PEVALE SE PESME O KLANJU SRBA I PRODAVALE KNJIGE ANTE PAVELIĆA!

Podeli vest

Dok su Srbi za vikend tugovali i prisećali se žrtava zločinačke akcije "Oluja", Hrvati su pogrom slavili uz ustaškog pevača Tompsona i pesme o klanju Srba!

Slavljenje pokolja i egzodusa, najbolji dokaz da Hrvatska niti može niti želi da pobegne od svojih ustaških korena, ove godine dobilo je i novu dimenziju - skandalozan pokušaj da se izvrši medijski pritisak na vladu Hrvatske da zabrani ulaz u "lijepu njihovu" predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, samo zbog toga što se usudio da kaže ono što svi znaju - da je NDH pored Nemačke bila jedina nacistička zemlja u Evropi. I da Hrvati nisu i nikad neće da raskrste sa svojom zločinačkom prošlošću.

HRVATI HOĆE DA ZABRANE VUČIĆU ULAZAK U "LIJEPU NJIHOVU"! Histerišu i kukaju jer im je REKAO ISTINU U LICE!

A da je predsednik Vučić apsolutno u pravu, najbolje govore fotografije zabeležene u Glini, na njihovoj proslavi "Oluje", koja je prštala od ustaške ikonografije.

Informer


Veliki broj "slavljenika" nosio je ustaška obeležja i antisrpske poruke, a pored koncerta Tompsona, prisutni su mogli da kupe knjige o ustašama, pa čak i knjigu ratnog zločinca Ante Pavelića!

Informer


S druge strane, to i nije čudno u zemlji u kojoj predsednica Kolinda Grabar Kitarović odlikuje zločince iz "Oluje" Anta Gotovinu i Mladena Markača.

ZNALI SMO DA JE PRAVA USTAŠICA! Kolinda odlikovala ZLOČINCE Gotovinu i Markača!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Irina

pre 5 godina

Hrvati slave nesreću Srba, ali pravda na kraju uvek pobedi.

Stojan

pre 5 godina

Oni slave njihove zlocine, zlocinacko ubijanje Srba, zlocinancko proterivanje Srba sa svojih ognjista. Oni nemaju nikakvu istoriju nego zlocinacki fasizam u kojem su se isticali. Oni su sramota EU, oni su rak Evrope.

Wrestler74

pre 5 godina

Pored Albanaca, najodvratniji narod na svetu. Kad vidim njihov karirani stolnjak (šahovnica) koji nazivaju svojim grbom, shvatam da taj narod nije sposoban ni valjan grb da ima a ne nešto više od toga.

Stojan

pre 5 godina

U pravu ste, nazovimo narod koji ima karirani kafanski stolnjak za svoj grb.

DARIJA

pre 5 godina

Kolinda Grabar Kitarović odlikuje zločince iz "Oluje" Anta Gotovinu i Mladena Markača. KAKVA PREMIJERKA TAKVI I GRADJANI.

Dragana

pre 5 godina

Pogledajte samo ove slike, pa mrznja izbija iz njih.

Deki

pre 5 godina

Verovstno je bio i pevao zagrljen ss njima gospodin iz crne gore Masalovic sto mu pola rodbine zivi u Bg.....e crnogorci.....

aca

pre 5 godina

Pa ovo je necuveno, oni se dice time sto su klali i masakrirali Srbe!

zvonko

pre 5 godina

ma hrvati mogu samo da mrze,a mi srbi smo za ponos.

Vlada

pre 5 godina

Sramno neka vidi svek kolika je to mrznja a Evropa koga ima u clanstvu.

Nk

pre 5 godina

Ovo je jos jedan dokaz da je velika vecina Hrvata nacionalisticki nastrojena i da mrze Srbe

Miroslav

pre 5 godina

U zemlji Hrvatskoj nista nije cudno. Predsednica Kolinda zvana go-go odlikuje zlocince. Treba joj dati titulu najlicemernije licnosti

sasa

pre 5 godina

Kakav je to osecaj kada slavis sto si nekoga ubio i to mnogo, mnogo ljudi. Ni bog im nemoze pomoci.

lala

pre 5 godina

Hrvati su genocidan narod po opredeljenju i to nije nikakva novost genetika je čudna stvar.Ne uviđaju da su sa proterivanjem Srba proterali isto toliko a svog stanovništva iz "lijepe njihove".Neka se prebroje sami da ih ne prebrojavaju drugi.

Milan

pre 5 godina

Vrhunac ustaškog ludila.Gde je ta Evropa da reaguje povodom ovoga.

Dejan

pre 5 godina

Polako narode nicija nije gorela doveka,samo sledeci put kad se desi ni slucajno vise zajedno i bratimljenje neka kusaju sta sad seju.

Denis

pre 5 godina

Sramotno...ne dao Bog da osete tu bol,strah,patnju...kakvu je osetio naš narod.

Maxmen

pre 5 godina

Pa i svi vi biste se isto tako ponasali da ste na njihovom mestu,da znate da su vam preci bili srbi pa pokatoliceni.Onda se dokazujete da ste veci katolik od pape,sve sa mrznjom prema svom narodu od kojeg su se vasi preci odrekli.

gavrilo

pre 5 godina

Dajte ljudi okanite se najbolesnije nacije. Mene uopste ne zanima sta oni rade I sta misle ja to znam cak ih I ne mrzim koliko mrzim onu "gradjansku Srbiju" koja im se stalno uvlaci I dodvorava pa cak I navija e upravo ta "gradjanska Srbija" je nama mnogo veci problem od ovih zapjenusanih ustasa, I zato njihova imena treba stavljati na naslovne stranice I na taj nacin ih obiljeziti da citava nacija zna ko su ti gmizavci.

brka

pre 5 godina

Sramna reakcija zapada koji je okrenuo glavu na sve ovo

Fudbaler

pre 5 godina

Slavljenje pokolja i egzodusa, najbolji dokaz da Hrvatska niti može niti želi da pobegne od svojih ustaških korena, ove godine dobilo je i novu dimenziju - skandalozan pokušaj da se izvrši medijski pritisak na vladu Hrvatske da zabrani ulaz u "lijepu njihovu.Hrvatska slavi svoju držanu nad srpskim žrtvama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija