• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

08.08.2018

10:58

BOLJE ĆUTI, JADO! Duško Marković PLJUNUO NA SOPSTVENI NAROD pokušavajući da opravda odlazak svog oficira na PROSLAVU "OLUJE" U KNIN!

Balkan

BOLJE ĆUTI, JADO! Duško Marković PLJUNUO NA SOPSTVENI NAROD pokušavajući da opravda odlazak svog oficira na PROSLAVU "OLUJE" U KNIN!

Podeli vest

Premijer Duško Marković, pokušava da se izvuče odgovornosti pred građanima Crne Gore zbog odlaska svog oficira na proslavu Oluje u Knin, a zaboravio je da su u hrvatskoj akciji Oluja proterani i stradali i oni koji su se izjašnjavali kao Crnogorci

Naime, Vlada Crne Gore sinoćnim saopštenjem pokušava da demantuje izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je zvanična Podgorica obećala da će Crna Gora voditi računa o interesima Srbije u kontekstu za nju značajnih datuma. Iz Vlade je kasno sinoć saopšteno da premijer Duško Marković nije tako nešto obećao tokom posete Beogradu 2017. godine, a zaboravlja da su Hrvati u zločinačkoj akciji Oluja proterali i Crnogorce.

(FOTO) IZEM TI ČOJSTVO! Crnogorski oficir na proslavi "Oluje" pod barjakom "za dom spremni''

Reakcija Vlade u Podgorici usledila je u kontekstu poteza zvanične Podgorice da na godišnjicu proslave Oluje pošalje vojnog atašea Ivana Mašulovića, zbog čega je u utorak reagovao i predsednik Srbije Vučić.

- Trudio sam se da sa Crnom Gorom imamo najbolje moguće odnose. Podsetiću na reči premijera Duška Markovića sa zajedničke konferencije za novinare u Beogradu: "Crna Gora će da vodi računa o interesima Srbije i pred važne i značajne datume i važna i značajna pitanja i Crna Gora će da se konsultuje sa Srbijom i da vodi računa o tome". Imali smo i slučaj slanja njihovih oficira u NATO misiju na Kosovu, imali smo i ovaj slučaj - rekao je Vučić.

LELE MAJCI TVOJOJ MOJ IVANE, BOLJE DA TE NI RAĐALA NIJE! Pismo crnogorskom oficiru prisutnom na proslavi "Oluje"!

Zvanična Srbija, kao i javnosti u Crnoj Gori sa pravom su osudili slanje crnogorskog vojnog atašea na proslavu Oluje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija