• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2018

15:05

NEVIĐENA USTAŠKA PIZDARIJA! Crnokošuljaški mediji pozivaju: ODUZMITE PUPAVCU DRŽAVLJANSTVO I PROTERAJTE GA IZ HRVATSKE!

Balkan

NEVIĐENA USTAŠKA PIZDARIJA! Crnokošuljaški mediji pozivaju: ODUZMITE PUPAVCU DRŽAVLJANSTVO I PROTERAJTE GA IZ HRVATSKE!

Podeli vest

Navodno nezavisni news portal HOP, zapravo ustaško glasilo autohtone Hrvatske stranke prava, pozvalo je danas na proterivanje lidera Srba u Hrvatskoj Milorada Pupovca, uz gomilu gnusnih laži i srbomrzačkih pokliča

Prenosimo vam delove skandaloznog teksta objavljenog na tom portalu, iz koga je i najpovršnijem čitaocu jasno kakvu i koliku mržnju ustaše neguju prema svemu što je srpsko. 

(FOTO) USTAŠE OPSEDNUTE VUČIĆEM! Otkako je GLASNO REKAO ISTINU O NJIMA, mrze ga još više nego ranije!

Uz to, tekst je ilustrovan monstruounom fotomontažom u kojoj je Milorad Pupovac (kojeg inače sve vreme nazivaju Pupavac) u ženskoj haljini, sa tijarom na kojoj kojoj je grb sa četiri S (?!) a u tekstu koji je dozlaboga nepismen se proziva i predsednik Srbije Aleksandar Vučić!   

PUPOVAC: Dve nedelje sam meta verbalnih napada!

Pročitajte u originalu, samo pazite da se ne ispovraćate:

Hrvatska je od Srba okupirana, rušena, paljena, a Hrvatski civili su ubijani i protjerani od Sinja, Knina, Škabrnje, Gline pa sve do Karlovca.

Hrvatski narod i Hrvatska vojska imala je pravo svoj okupirani teritorij osloboditi 1995. godine. Sada Pupavac i Vučić kažu da smo zločinci i nacisti! Stoga Autohtona - Hrvatska stranka prava zbog Vučićevog i Pupavčevog skupa u Bačkoj Palanci traži sljedeće:

Pošto je Milorad Pupavac i njegova zločinacka stranka SDSS koalicijski partner HDZ -a tražimo sljedeće:
HDZ da raskine koaliciju sa SDSS - om i Miloradom Pupavcem strankom koja je učinila agresiju na Hrvatsku,
HDZ kao vladajuća stranka, da preko Državnog odvjetništva  pokrene oduzimanjem Hrvatskog državljanstva, izbacivanjem iz Hrvatskog državnog sabora i protjerivanjem iz Hrvatske Milorada Pupavca,
HDZ kao vladajuća stranka da prekine financirati SNV u milijunskim iznosima, te zabrani proslavu četnickih zločina u Srbu nad djecom i civilima onog kraja.
Ukoliko HDZ kao vladajuća stranka to ne učini, proglasit ćemo stranku HDZ izdajnilkom, stranku koja podržava letništvo u Hrvatskoj i pokrenuti lavinu demokratskih prosvjeda ispred sjedišta Vlade RH i sjedišta stranke.
Politika laži izgubit će ovu bitku, peta kolona komunista, veliko Srba i četnika izgubit će ovaj rat!
Bog i Hrvati!
Za dom spremni!
Autohtona - Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec

Bolesno, zar ne? Mnogo bolesno.

USTAŠE DIVLJAJU-EU ĆUTI! NAJCRNJI FAŠIZAM: Srbima u Saboru Hrvati oduzimaju pravo glasa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
niko

pre 5 godina

milorada pupavca neka proteraju...a Milorada Pupovca mogu da povucu za k....rac

Nikola

pre 5 godina

Pupovan je kao predstavnik Srba koji žive U HRVATSKOJ trebao biti na slavlju Oluje u svojoj zemlji U HRVATSKOJ i ne bi bilo nikakvih problema tako da je za sve sam kriv!

ponosan

pre 5 godina

Samo je u Hrvatskoj moguce da deo svog autohtonog i ustavotvornog naroda nazivaju agresorom i jos kod siptara nigde vise. Pogledajte popis austrougarske da vidite gde su ziveli i koliko je velika bila hrvatska drzava a koliko je bilo krunskih zemalja u sastavu austrougarske koje svojatate od 1945 kad vas je tito amnestirao. Ove avnojevske granice su crtane bez Srba delili da sve podmirite a Srbima kao pobednicima u dva svetska rata sta ostane. Divota koliko ste licemerni da bi kako mogli licemerje i mrznju pretvoriti u struju hiljadu godina bi svet mogao da stedi na ostalim resursima.

PITANJE

pre 5 godina

Da li znate da je u ratu 90ih za Hrvatsku poginulo oko 800srba koji su je BRANILI a ne rušili balvane i napadali i da se pokazalo u Registru hrvatskih branitelja kad je objavljen da je u njemu i oko 10 000srba koji su je branili jer nisu SPC i njeni popovi i četnici i vojvode isprali mozak svim srbima tamo da se bore za njihove mitomanske i genocidne ideje, samo žalosno da o tome neće da govri ni da piše niti jedan srpski medij a tako je interesantna tema a?

Bacvanin

pre 5 godina

A, da li Vi znate koliko je Hrvata iz Vojvodine, braneći ustavni poredak SFRJ poginulo u Slavoniji i Baranji?

Niko

pre 5 godina

Pa napiši da to znamo eto ceo Region je saznao za Srbe koji su branili RH po tom registru a i zna se da su i piloti imali prelet sa migovima koji su posle gađali Srbe za ove nezna niko pa ajde napiši i daj linkove i pokaži dokaze pa nismo idioti ni u 91g?

Branko

pre 5 godina

"NEMOJ DA PRODAJES PAMET I KITIS SE NE ISTINOM, PROCITAJ ZADNJI CLANAK VEDRANE RUDAN I BITI CE TI JASNO TKO I STO STE VI HRVATI" haaaaa haaaaaa haaaaa!!!!!!??????????

Ivan

pre 5 godina

Sta ste bolje mogli čuti od ustaske drzave kakav narod takva drzava mi zid prema njima postaviti zicu sa strujom a ko ide u Hrvatsku da letuje obeležiti ga

Branko

pre 5 godina

" TO HRVATI, MI SRBI ZNAMO DA STE VI USTASE I DA NAS MRZITE, PA VALDA CE NAPOKON I VLAST VEC JEDNOM PRIZNATI, DA STE NDH" !!!!!!???????? "Mislim da bi trebali da se pomolite za sebe i vasu buducnost"!!!!!????????

Branko

pre 5 godina

"TO SU KOLINDINI JURISNICI, KAKO IH JE SAMO HVALILA U ARGENTINI KAD JE BILA"

Vladimir

pre 5 godina

Postovanje.Nista me ne iznenadjuje od njih,ali najvise mi smeta i nervira kad oni spominju Gospoda,te uzimaju Gospoda usta sa recenicom Bog i hrvati.Pobogu ljudi,pa Sotona je licno u Zagrebu,ustolicen i katolicke je vere ili nevere.

ARiki

pre 5 godina

A, šta očekivati od BOLESNE nacije? Nažalost oni mrze ali to su sve reči proklete Amerike jer i Hrvati kao i šiptari rade šta im Amerika kaže ili naredi.

578

pre 5 godina

Треба да кажу „демокрацијских просвједа"... Хрваћани, највећи српски ауто-шовинисти!

Sumadinac

pre 5 godina

Jednostavna retorika Hrvati proteraju Srbe iz Hrvacke mi Hrvate iz Srbije i cista prica oni hoce etnicku cistu Hrvacku mi cistu etnicku Srbiju bez Hrvata.

SS

pre 5 godina

Unazad 120 možda i više godina,ustaše tj hrvati znaju šta i kako da rade,samo mi srbi nemsmo pojma,pa nam se tikve obijaju od glavu.Svaka im čast,vole svoje,i znaju kako do toga.Inače ne mogu ni da čujem za njih,ali jebiga oni šetaju po Srbiji,pa čak lome,provaljuju,simbole ispisuju,bravo.

Neso

pre 5 godina

Hajde Niko probaj ti prvi da ga povuces pa da vidimo kako to izgleda.

Dragan

pre 5 godina

Nisu oni na vrijeme dobili po nosu pa zato i divljaju.Trebalo je da se Zagreb sravni sa zemljom pa danas nebi ni postojali.Ali uvijek postoji drugo poluvrijeme.

Srbin

pre 5 godina

Ovi Krvati su ili potpuno ludi ili na teškim drogama.

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija