• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24.sata.hr/Informer.rs

20.08.2018

10:43

(FOTO) PIJANA STJUARDESA U HRVATSKOJ PALA SA KRUZERA USRED NOĆI: Provela 10 sati u moru, PLIVALA I PEVALA DOK NIJE STIGLA POMOĆ!

Balkan

(FOTO) PIJANA STJUARDESA U HRVATSKOJ PALA SA KRUZERA USRED NOĆI: Provela 10 sati u moru, PLIVALA I PEVALA DOK NIJE STIGLA POMOĆ!

Podeli vest

Na otvorenom moru, kraj Pule dogodila se nesvakidašnja nesreća, ali sa srećnim krajem. Kej Longstaf, britanska stjuardesa, pala je s kruzera u noći između subote i nedelje, a posada Obalske straže pronašla ju je 10 sati nakon toga, živu i zdravu usred mora

Kako piše Dejli Mejl reč je o 46-godišnjoj stjuardesi Kej Longstaf koja je pre radila za Virdžin Atlantik, a trenutno radi na privatnim letovima.  

- Čuli smo da je bila sama u kabini, ali je putovala sa porodicom i prijateljima. Oni su alarmirali posadu kada su primetili da je nestala. Brod se okrenuo nazad oko dva sata ujutru do mesta gde je pala - izjavio je za britanske medije jedan od putnika kruzera.

- Rekli su nam da je na palubi ostavila svoju torbicu, u kojoj je bio pasoš, a celi incident zabeležila je nadzorna kamera. Čini mi se da je tu veče pila - objasnio je putnik.

Kej Longstaffacebook

Kej Longstaf

Kruzer je trebao doći u Veneciju oko osam sati ujutru, ali je došao tek do posle podne zbog incidenta. Britanka je prevezena u bolnicu u Pulu, ali puštena je brzo nakon toga.

- Oko osam sati ujutru kapetan nas je obavestio da krećemo za Veneciju, a da će potragu za njom nastaviti hrvatska Obalska straža - rekla je jedna od putnica kruzera. 

SpasenaTanjug

Spasena u zadnji čas

Srećom, Britanka je pronađena u nedelju ujutru oko 9.40 čak 60 nautičkih milja od Pule. Unesrećenu je prvi primetio član posade u trenutku kada je krajnjim naporom podigla ruku i mahnula.

Bila je dehidrirana, iscrpljena i izgladnela, ali se nije žalila na bolove, niti je bila povređena. 

10 sati provela u moru
Tanjug

10 sati provela u moru

Jednom od članova posade Obalske straže je rekla kako se bavi jogom i da je 10 sati pokušavala da bude aktivna da joj ne bi pala telesna temperatura. U moru je plivala i pevala kako bi izdržala napor. Izgleda da se isplatilo!

(FOTO) PROVELA NOĆ U MORU: Žena pala u vodu sa kruzera blizu Pule!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija