• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

21.08.2018

18:04

(VIDEO) PIJANA STJUARDESA NAMERNO SKOČILA SA KRUZERA?! Britanka se posvađala s dečkom, NAPRAVILA ŠTETU OD 600.000 DOLARA, pa provela u moru 10 sati

Balkan

(VIDEO) PIJANA STJUARDESA NAMERNO SKOČILA SA KRUZERA?! Britanka se posvađala s dečkom, NAPRAVILA ŠTETU OD 600.000 DOLARA, pa provela u moru 10 sati

Podeli vest

Britanka Kej Longstaf (46), koja je kod Lošinja pala sa kruzera i deset sati čekala pomoć u moru, navodno je sama skočila sa njega nakon svađe sa dečkom, pišu britanski mediji

Longstaf je u moru pevala kako ne bi osećala hladnoću mora preko noći, otkrila je medijima. Britanka je nakon spašavanja pokazivala znakove hipotermije, nakon što je u more pala nešto pre ponoći pa u njemu provela deset sati nakon čega su je oko 9.30 spasili spasioci sa broda Cavtat, prenosi Index.hr.

NAMERNO SKOČILA U MORE?

Svedoci tvrde da se Longstaf svađala sa svojim dečkom nakon čega je namerno skočila u more.

Jedan je putnik isključivo za The Sun izjavio kako je video da je Kej skinula odeću pre nego što je, prema njegovim rečima, "namerno skočila".

Kej LongstafTanjug/AP Photo

Kej Longstaf

Britanka je pre navedenog događaja navodno sa svojim partnerom pila alkoholna pića, pa je na palubi ostavila torbicu i pasoš.

Daniel Punč, član posade kruzera, takođe je na Fejsbuku napisao da je 46-godišnjakinja "skočila" i da se "sve vreme svađala sa svojim partnerom".

- Probudio nas je alarm i kapetan se obratio svima: "Moram vas upozoriti da je neko skočio sa broda i da ga trenutno tražim" - rekao je putnik Edi Paladino

NAPRAVILA ŠTETU OD 600 HILJADA DOLARA

Policija je razgovarala i s Kejinim dečkom Kregom Rejmentom, koji je potvrdio da je zajedno sa svojom devojkom celo veče pio, i da su se svađali pre pada. Nakon svađe Rejment se vratio u kabinu nakon čega su ga obavestili da su pronašli Kejine stvari, ali da je ona nestala.

(FOTO) PIJANA STJUARDESA U HRVATSKOJ PALA SA KRUZERA USRED NOĆI: Provela 10 sati u moru, PLIVALA I PEVALA DOK NIJE STIGLA POMOĆ!

Majka vlasnika firme Norwegian Cruise Line, 55-godišnjeg Andreja Stjuarta, medijima je otkrila da će ovaj incident njegovu firmu koštati oko 600 hiljada dolara. Norwegian Cruise Line je firma koja se bavi organizovanjem krstarenja.

- Nije mogla da padne. Morate napraviti nekoliko koraka kako biste uopšte mogli da preskočite ogradu. Sama je skočila u more - zaključio je Stjuart.

PAD SA BRODA I SPASAVANJE

Kruzer "Norveška zvezda", sa kog je Britanka pala, plovio je na liniji Pula-Venecija.

Pregledom nadzornih kamera sa kruzera utvrđeno je da je ona s broda pala u petak u 23.45, ali još uvek nije jasno kako se to dogodilo.

Odmah posle spasavanja prevezena je u pulsku bolnicu, odakle je ubrzo puštena pošto je utvrđeno da je dobrog zdravstvenoga stanja.

Kej LongstafTanjug/AP Photo

Kej Longstaf

- Pala sam preko palube sa broda. Bila sam u vodi 10 sati. Srećna sam što sam živa - rekla je Longstaf za Glas Istre.

Kapetan hrvatskog spasilačkog broda pronašao je Kej Longstaf (46) na oko 45 nautičkih milja od hrvatske obale.

- Srećom za nas i nju, odmah smo je videli jer je podigla ruke i mahala čim nas je ugledala. Pravo je čudo što je preživela - rekao je poručnik fregate Lovro Orešković, kapetan broda Cavtat koji je spasio Britanku, prenosi portal Glas Istre.

Orešković je rekao da su na kruzeru mislili da nije preživela.

- Očigledno je u dobroj kondiciji. Rekla nam je da se bavi jogom i da je plutajući u moru sve vreme pevušila da joj ne bi pala temperatura tela i da ostane budna - kazao je on.

Pogledajte video: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija