• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

05.09.2018

08:03

GOLGOTA SRPKINJE U CRNOGORSKOM ZATVORU! Sare Vidak poručila majci: NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM, NIŠTA LOŠE NISAM URADILA!

Balkan

GOLGOTA SRPKINJE U CRNOGORSKOM ZATVORU! Sare Vidak poručila majci: NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM, NIŠTA LOŠE NISAM URADILA!

Podeli vest

Beograđanka Sara Vidak proživljava pravu golgotu u crnogorskom zatvoru 

- Da sam bar nešto uradila, pa da znam zbog čega sam u zatvoru?! Ne mogu više da izdržim ovde! - rekla je Beograđanka Sara Vidak (20) svojoj majci Oliveri tokom posete u ozloglašenom zatvoru Spuž u koji je dospela nakon što je optužena da je 14. avgusta u Sudu za prekršaje u Kotoru napala sudiju Jelenu Stanišić.

Saru su juče posetili majka Olivera i dečko Stevan Prpa, a uprkos tome što su se trudili da je oraspolože, emocije su ih savladale.

MAJKA BEOGRAĐANKE KOJOJ SE SUDI U KOTORU: Plašim se za moju Saru, kad su je doveli iz zatvora IZGLEDALA JE VEOMA LOŠE!

- Suze su bile jače od nas kada smo videli Saru! Pre toga smo se dogovorili da moramo da je oraspoložimo, ali nismo uspeli. Gledali smo se kroz pleksiglas i pričali na slušalicu, kao u filmovima. U nekoliko navrata smo uspeli da joj izmamimo osmeh, ali samo na kratko. Čini mi se kao da se gubi u svojim mislima, što je i normalno jer je 20 dana u zatočeništvu. Iako je Spuž jeziv, moramo da istaknem da su čuvari vrlo ljubazni - kaže Sarina majka i ističe da njenoj ćerki naročito znači podrška prijatelja.

Andrija Mandić: Sara je žrtva antisrpske politike!

Tanjug


Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić osudio je odluku Osnovnog suda u Kotoru da Sara Vidak ostane u pritvoru u Spužu. Mandić nije krio uverenost da je devojka diskriminisana samo zato što iz Srbije.- Slučaj zatvaranja Sare Vidak je jedna od najvećih sramota u skorijoj crnogorskoj istoriji. Zatvorena je devojka koja nikada nije imala nijednu prekršajnu prijavu. Sara je žrtva antisrpske politike koja se sprovodi u Crnoj Gori, a njeni protagonisti nad njom treniraju strogoću. Siguran sam da je Sara došla kojim slučajem iz Tirane, da ne bi tako prošla. Za Saru iz Beograda ne važe jednaki aršini kao za sve ostale- zaključio je Mandić.

- Trudili smo se da joj prenesemo sve informacije iz spoljnog sveta, koje bi je oraspoložile. Rekli smo joj da su svi prijatelji uz nju, ali i čitava Srbija, što joj mnogo znači. Mi smo moralni pobednici, šta god da se dogodi nemamo čega da se plašimo, jer se branimo isključivo istinom - tvrdi Olivera Vidak, koja će se danas, zajedno sa Sarinim dečkom pojaviti na glavnom pretresu u Osnovnom sudu u Kotoru. 

(FOTO) SKANDAL U KOTORSKOM SUDU! Sudija i svedoci svu krivicu svalili na Srpkinju!

Posle njihovih iskaza, trebalo bi da se održe završne reči, a potom da sud izrekne presudu.

Sara Vidak je prošle nedelje pred sudom negirala da je lakše povredila sudiju Jelenu Stanišić. Sarin advokat Srđana Lješković, navodi da su sudija i njeni svedoci izneli niz kontradiktornih izjava.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
flamantes

pre 5 godina

Kao što sam rekao, postoje međunarodni propisi sa kojima se ne može igrati

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija