• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTRS/informer

12.09.2018

14:54

(FOTO) OPOZICIJA U REPUBLICI SRPSKOJ UKLJUČILA U KAMPANJU POKRET PRAVDA ZA DAVIDA

Balkan

(FOTO) OPOZICIJA U REPUBLICI SRPSKOJ UKLJUČILA U KAMPANJU POKRET PRAVDA ZA DAVIDA

Podeli vest

Okupljanje grupe građana "Pravda za Davida" sinoć je proteklo u znaku dolaska lidera opozicionih stranaka SDS-a i PDP-a. Dolazak Vukote Govedarice, Branislava Borenovića, Igora Crnatka, Adama Šukala i Draška Stanivukovića na Trg Krajine pratila je kamera agencije koja radi kampanju opoziciji, i ubrzo je na internetu objavljen spot

I pored činjenice da je grupa "Pravda za Davida" mesecima objavljivala da je nestranačka i da ih ne zanima politika, sinoćnje okupljanje je prošlo u znaku upravo toga.

Skupu su se pridružili lideri opozicije, aktivno učestvovali u skupu i ikonografiji, ali vrlo brzo pokazali i pravu nameru - spot koji je pušten na društvenim mrežama.

Ostaje pitanje - ko koga koristi u ovoj priči: opozicija tragičan slučaj ili grupa "Pravda za Davida" opoziciju?

Јedno su svi zaboravili-izborna kampanja je počela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Trtica

pre 5 godina

Pohapsiti bagru i na prinudni rad!!!! Kakva pravda kakvi bakrači@ a i opozicioni pojedinci bi morali u bikagije---stanivukovic, borenovic....

Sasa

pre 5 godina

Jos samo da im se pridruzi nato pakt pa su kompletni a mogao bi i milo sa tacijem.

Janko

pre 5 godina

Pišite istinu...žao mi svakog čoveka ali on je bio na drogama..uradite intervju sa ocem..pa po njemu se vidi BUKVALNO SVE...Možda i radi da bi dobio dozu plus lova

Ipon

pre 5 godina

Ako je neko i mislio glasat za opoziciju unazad nekoliko mjeseci su napravili tolike greske da i ono malo ljudi stobi glasalo za nji nece glasati.poziciji netreba bolja kampanja od stvari koje cini opozicija .

Hecegovka iz Bg

pre 5 godina

Gospode Bože,smrt jednog momka opozicija koristi za skup.Nisu bitni viśe ni izbori,jer pred pravim ste izgubili.Pred Bogom.

Neso

pre 5 godina

Znalo se od prvih dana sta je opozicija planirala sa ovim Davorom. Znali su i ambasade u Sarajevu koje su placale Davora da protestuje protiv Republike Srpske. Samo ovo im nece uspeti sad je svima jasno.

Zoran

pre 5 godina

Znalo se to odavno cim su se pridruzili muslimani iz federacije gde to vodi, sad je samo potvrdeno. PRAVDA ZA REPUBLIKU SRPSKU I SRPSKI NAROD, REPUBLIKU SRPSKU SAMO BORCIMA DAJEMO A NE ULICARIMA I NARKOMANIMA..

Drnda

pre 5 godina

Samo se grlite izajnici , srpskom narodu u Republici Srpskoj odavno poznata vasa podrska muslimana iz federacije i dolazak autobusa sa muslimanima iz federacije na mitinge u B. Luku. PRAVDA ZA REPUBLIKU SRPSKU I NAS SRPSKI NAROD. IZDAJICAMA ULICA I NARKOMANI...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija