• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.09.2018

10:42

DODIK: Javna je tajna da opozicija sprema nemire na ulicama!

Balkan

DODIK: Javna je tajna da opozicija sprema nemire na ulicama!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je da je javna tajna da opozicija u tom srpskom entitetu ima plan da pozove narod na ulice posle izbora i da izvrši neki pritisak

 

- Mi znamo šta oni rade i o čemu razmišljaju, jer među njima ima ljudi koji dođu nama i ispričaju šta planiraju. Ja ću im 8. oktobra reći ko nam je to prenosio, a reč je o ljudima bliskim njima, koji sede s njima. Oni dođu nama i kažu da planiraju da utiču na CIK BiH da proglasi izbore neuspešnim, pa ako to ne uspe onda idu na varijantu da kažu da su izbori pokradeni onako kako su krali na prošlim izborima, jer oni znaju kako se to radi - rekao je Dodik u intervjuu za Srnu, prenela je RTRS.

Dodik, je kandidat vladajuće koalicije za srpskog člana Predsedništva BiH u narednom mandatu, međutim, napominje da tu ima jedan problem, a to je "da ne provodimo mi, već CIK i oni su adresa za izborne procedure, a ima i zakon koji treba svakoga da kazni za bilo kakvu malverzaciju".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija