• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

26.09.2018

09:31

SA OSTRVA KOD BUDVE SPASENO DVOJE PROMRZLIH POLJSKIH TURISTA: Taksi brod ih ostavio, ali nije došao po njih

Balkan

SA OSTRVA KOD BUDVE SPASENO DVOJE PROMRZLIH POLJSKIH TURISTA: Taksi brod ih ostavio, ali nije došao po njih

Podeli vest

Ekipa Uprave pomorske sigurnosti Crne Gore (UPS) spasila je sinoć dvoje poljskih turista koji su se uplašeni i promrzli više od tri sata po velikom nevremenu nalazili na ostrvu Sveti Nikola ispred Budve

Na ostrvo ih je navodno prebacio zasad neidentifikovani taksi-brodić iz Budve.

- Turiste smo prebacili u gradsku luku Budva gde ih je pregledala ekipa Hitne pomoći nakon čega su oni otpušteni i vratili su se u smeštaj u kojem borave - rekao je direktor UPS Safet Kočan lokalnim medijima.

On je rekao da će insistirati kod policije i ispostave Lučke kapetanije u Budvi da se pokrene istraga o ovom slučaju.

Kočan je rekao da poljski par nije imao gde da se zakloni na ostrvu i da su, kada su videli da po njih nije došao brodić koji ih je tamo odvezao, uspaničili i mobilnim telefonom pozvali u pomoć policiju.

UPS je tokom turističke sezone spasila 127 osoba na moru i pružila pomoć za 24 plovila u opasnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija