• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

30.09.2018

16:25

OTKAZAN LET ER SRBIJA SA SKIJATOSA: Uragan Zorba zaustavio avione!

Balkan

OTKAZAN LET ER SRBIJA SA SKIJATOSA: Uragan Zorba zaustavio avione!

Podeli vest

Čarter-let Er Srbije JU 5531 koji je jutros trebalo da poleti sa Skijatosa u 11.15 ka Beogradu, otkazan je zbog loših vremenskih uslova na aerodromu, saopštio je Er Srbija

- Imajući u vidu da nadležne službe najavljuju da će meteorološki uslovi biti ispod minimuma bezbednih za letenje do sutra ujutro, let za Beograd odlaže se za ponedeljak, 1. oktobar - saopštili su predstavnici agencije Mediteraneo, koja je zakupila avion Er Srbije za let do Skijatosa.

Oni su obavestili svoje putnike o odlaganju i angažovani su na njihovom zbrinjavanju i smeštanju u hotele, navodi se u saopštenju. 

Foto: printscreen youtube


Za više informacija, gosti se mole da pozovu Kontakt centar Air Serbia na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete vebsajt airserbia.comili stranice na društvenim mrežama.

Grčku je pogodio retki mediteranski uragan (Medigan) "Zorba" koji je doneo snažne vetrove i obilne padavine, a najteže su pogođeni pojedini delovi ostrva Evija, gde je nestalo troje ljudi, kao i južno poluostrvo Peloponez.

Foto: printscreen youtube


Kopneni, pomorski i vazdušni saobraćaj znatno je otežan, a u mnogim delovima zemlje i obustavljen.

Služba za civilnu zaštitu izdala je upozorenje da bi nevreme danas moglo da zahvati i severni i centralni deo Grčke.

(FOTO/VIDEO) OLUJA "ZORBA" NAPRAVILA HAOS U GRČKOJ! Peleponez blokiran, trajekti ne saobraćaju, ljudi zaglavljeni na putevima

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija