• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2018

21:31

MAKEDONCI JE*ALI MAMU HANU! Građani besni EU priznanjem referenduma!

Balkan

MAKEDONCI JE*ALI MAMU HANU! Građani besni EU priznanjem referenduma!

Podeli vest

Stotine Makedonaca napale su na Tviteru evropskog komesara za proširenje Johanesa Hana jer im je čestitao na "uspešnom referendumu". Dobio je brojne kritike i besne komentare, među kojima i vulgarne poput "je*em ti mamu"

Han je poruku građanima postavio odmah posle objavljenih rezultata glasanja.

- Referendum u Makedoniji: Čestitam onim građanima koji su glasali danas na konsultativnom referendumu i iskoristili svoje demokratske slobode. Sa značajnim glasovima "za" postoji široka podrška Prespanskom sporazumu i državnom evroatlantskom putu - napisao je komesar.

To je izazvalo brojne negativne komentare zgranutih građana, od kojih su neki bili i na makedonskom.

- Je*em ti mamu - jedan je od komentara Makedonaca na maternjem jeziku.

 

 

Ostali su uglavnom ostavljali komentare na engleskom kako bi ih Han razumeo.

- Ti izgleda živiš u izmaštanoj stvarnosti!? Glasalo je samo oko 30 odsto ljudi, ostali su bojkotovali referendum. Među tih 30 odsto ima nekih koji su glasali protiv. Suočite se sa tim da vam je referendum propao. To je činjenica - glasi još jedan od komentara.

Drugi su poručili da je celo glasanje bilo farsa i da EU treba da se stidi.

- Makedonci su odbranili svoju istoriju i državu. Ostali marš - navodi se u jednoj od poruka.

OPASNO! ŠIPTARI I ZAEV NA SILU GURAJU MAKEDONIJU U NATO: Referendumski fijasko u bivšoj YU republici TEK JE POČETAK HAOSA!

 

MAKEDONSKA RASKRSNICA! PUKAO MU REFERENDUM, a sada Zoran Zaev ima samo DVE OPCIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Makedonci jesu odbranili svoje pravo na ime i državu. Ne treba da psuju Johanesa Hana, jer je i on dobio nalog da tvrdi nešto potpuno nelogično i neodbranjivo što se tiče propalog referenduma u Makedoniji. Blamaža.

princip

pre 5 godina

Austrijanci su glavni mešetari i neprijatelji bilo kakve srbske države!!!a i ostalih pravoslavnih naroda na nasim prostorima!!! Montenegro je uz pomoc mafijasa i idiota vatikanskog đukanovića otisao putem bez povratka i upao u kandže vatikana! Oni su toliko otisli ka rimu da je to za nepoverovati! Otto von habzburg je tak koji vekovni austrijsku meprijateljsku aktivnost iz senke osmišljava i vodi....Ljudi germanima i anglosaksoncima nikad ne verovati i držati ih stalno sto dalje od nas!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija