• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.10.2018

18:31 >> 18:35

ČUDO NEVIĐENO! HRVAT UDARIO NA HRVATSKU! Komšić optužio Zagreb za agresiju na BiH!

Balkan

ČUDO NEVIĐENO! HRVAT UDARIO NA HRVATSKU! Komšić optužio Zagreb za agresiju na BiH!

Podeli vest

Kandidat za hrvatskog člana Predsedništva BiH, Željko Komšić, koji je do sada dva puta bio biran bošnjačkim glasovima na tu funkciju, pozvao je građane BiH da se na predstojećim izborima, u nedelju, suprotstave, kako je rekao, političkoj agresiji Hrvatske, delu poslanika u parlamentu i predsednici Kolindi Grabr Kitarović.

Komšić kaže da oni spremaju autobuse "vikend glasača" iz Hrvatske.

- Nekada tenkovi, danas autobusi, to vreme je prošlo, nismo se bojali tada, ne bojimo se ni sada. Izađimo na izbore i odbranimo državu - poručio je Komšić.

On je za hrvatske zvaničnike rekao da kao "razbojnici i hajduci" upadaju u BiH i " nepozvani agituju za svoje eksponente (Milorada) Dodika i (Drgana) Čovića".

Komsić je završni predizborni miting održao u Tuzli, a gost mu je bio lider Liberalnog demokratske partije Srbije, Čedomir Jovanović, koji mu je izrazio punu podršku.

(VIDEO) AMERIČKI ADMIRAL ZALEDIO SVET: PUTINOVI KALIBRI mogu da unište SVE EVROPSKE PRESTONICE!

Ispred Komšića je, dok je držao predizborni govor bio razvijen uvredljivi transparent na račun Čovića i Grabar Kitarović, preneo je portal 24sata.hr.

 

Portal podseća da će prema anketama najneizvesnija trka biti za srpskog člana Predsedništva između aktualnog Mladena Ivnića i protivkandidata Milorada Dodika, Dragan Čović uverljivo vodi za hrvatskog člana Predsedništva BIH, dok, kako se navodi, Komšić krivca već pronalazi u Hrvatskoj.

VULIN: Glavni bezbednosni problem na Balkanu i najveća pretnja miru je pokušaj stvaranja "velike Albanije"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlah alija

pre 5 godina

jeste za srbe i hrvate je istina cudo nevidjeno

Branko

pre 5 godina

" I ZA VAS MUSLIMANE JE CUDO NEVIDJENO ISTINA O SREBRENICI I DA VAS JE ALIJA PRODAO NA NAGOVOR KLINTONA " !!!!?????

Vlah alija

pre 5 godina

Ako je to istina onda je čudo kako je klinton nagovorio srbe da masakriraju tolike ljude i da bace ljagu na srpski narod i da tim potezom izgube rat izgleda da su vam vođe bili maloumnici

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija