• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ATV

05.10.2018

21:43

(VIDEO) U ISTOČNOM SARAJEVU OTVORENA BOLNICA"SRBIJA":  Uz Milorada Dodika svečanost uveličali srpski ministri Stefanović i Lončar!

Balkan

(VIDEO) U ISTOČNOM SARAJEVU OTVORENA BOLNICA"SRBIJA": Uz Milorada Dodika svečanost uveličali srpski ministri Stefanović i Lončar!

Podeli vest

Bolnica “Srbija“ od danas otvara vrata svojim pacijentima i to sa najmodernijom opremom

- Želim da se zahvalim narodu što je prihvatio i institucijama da ovaj objekat nosi naziv “Srbija” i to je znak zahvalnosti građana Istočnog Sarajeva kada je bilo najteže, imao pomoć od strane zdravstvenog sistema i državnog države Srbije - rekao je Milorad Dodik.

Ministri Vlade Srbije stigli su na svečano otvaranje i obećali nove zajedničke projekte, a naročito u zdravstvenom sektoru. Vlastima Srpske čestitali su na realizaciji velikog projekta koji mogu da urade samo velike države.

- Jedno od stvari kada brinete o ljudima, morate da brinete i o njihovom zdravlju i da brinete o njihovoj budućnosti na različite načine i zato je zadovoljstvo biti u jednom ovakvom objektu koji će koristiti narodu Republike Srpske - rekao je Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade Srbije.

- Puno veće države ponosne su kada završe ovakav projekat, za našu Republiku Srpsku, koja ima milion i 200 hiljada stanovnika i koja ne spada u red velikih država ovo je veliki poduhvat - rekla je Željka Cvijanovića.

Nova bolnica napravljena je po svim evropskim standardima. Ono što sada slijedi je kadrovsko jačanje i za to treba pomoć Srbije, ističe resorni ministar.

- Molim ga da nam u budućnosti pomogne da ovde osposobimo kadar koji će biti prepoznatljiv u celom regionu - rekao je Dragan Bogdanić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske.

- Obećavam da ćemo mi još više pomagati, da to bude još bolje - poručio je Zlatibor Lončar, ministar zdravlja u Vladi Srbije.

Na otvaranje bolnice Srbija u Istočnom Sarajevu bio je pozvan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali je u poslednjem momentu odustao na molbu Milorada Dodika. Naime, eventualni dolazak Vučića u Istočno Sarajevio bio bi shvaćen kao mešanje Srbije u izbore, koji će u nedelju biti održani širom BiH.

(VIDEO) DODIK NA ZAVRŠNOM MITINGU SNSD: Uveren sam u veliku pobedu, ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija