• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra

10.10.2018

19:07

MAKEDONCI, KO VAS ŠIŠA - REFERENDUM NE VAŽI: Zaev počinje pregovore za punopravno članstvo u NATO!

Balkan

MAKEDONCI, KO VAS ŠIŠA - REFERENDUM NE VAŽI: Zaev počinje pregovore za punopravno članstvo u NATO!

Podeli vest

Makedonija će naredne sedmice u Briselu početi pregovore za punopravno članstvo u NATO, najavila je danas Vlada u Skoplju

Vlada je sa današnje sednice saopštila da je prihvatila "Informaciju o elementima za pristupne pregovore o članstvu u NATO", kojima Makedonija treba da se priključi 18. i 19. oktobra u Briselu

Usvojena je i "Informacija o formiranju Radnog komiteta za integraciju Makedonije u NATO", čiji su članovi zaduženi da sprovedu predstojeće pristupne pregovore.

DŽIHADISTI NANIŠANILI GRAČANICU, MITROVICU I KFOR: Šokantna otkrića o namerama šestočlane terorističke grupe!

Makedonija je 25. jula formalno počela pristupne pregovore o prijemu u NATO, pošto je poziv za to 12. jula dobila na samitu Alijanse u Briselu.

PUTIN PREUZEO MAKEDONIJU, PRAVI OD NJE NOVU SRPSKU! Amerikanci dižu paniku posle debakla u Skoplju!

Članstvo Makedonije u NATO je uslovljeno potpunom primenom sporazuma Skoplja i Atine o rešavanju međudržavnog spora, kojim je, između ostalog, predviđeno da budući naziv države bude "Severna Makedonija".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlah alija

pre 5 godina

bravo makedonci samo napred i u nato i u eu nedozvolite ruskim placenicima da vas vuku blato

Ilija

pre 5 godina

Koji makedonci,pa oni definitivno nepostoje više kao narod.

Branko

pre 5 godina

" BUDALO PA NAROD JE REKAO NE NA REFERENDUMU """ !!!??? " GLEDAJ TI U SVOJE DVORISTE, ZA*EBALI STE HRVATE, ALI STE DOBILI NA BINGU MILORADA DODIKA A TOME SE NISTE NADALI POSTO VAM TZ AMERI, BTITANCI I SILNI MILIJONI $ NISU POMUGLI " !!!???? " NEMOJTE SE SEKIRATI MILE CE DA RADI SAMO PO USTAVU I ZAKONU, ALI NE ONAKO KAKO GA VI TUMACITE DA JE BIH VASA "!!!!???

slađa

pre 5 godina

Zaev se bukvalno popišao na svoj narod. Makedonci, terajte tu bagru s vlasti. Zar ime da izgubite zbog ovakvih hohštaplera.

hogar

pre 5 godina

Zaev se bukvalno popišao na ruske i srpske pokušaje da zahebu makedoniju i od nje naprave rusku guberniju poput srbije!

vj

pre 5 godina

A nas laze li laze,sve nece pa pusta kosovo u unesko

rade

pre 5 godina

zlato ti nemas pojma draga sto lupetas .informisi se malo citaj edukuj se pa zatim bistri politiku o drzavi u kojoj ne zivis.bolje u eu I nato kao makedonci nego ko sad sto smo FIROM I 300 OOO BUGARSKIH PASOSA a da ne pricamo o iseljavanju.zato pokrij se usima u cuti

Kokorayko

pre 5 godina

Makedonci su u ogromnoj većini za ulazak u EU i NATO ali su protiv promene imena. Ne zanosite se, oni vole da udju u NATO samo je problem promena imena.

Aca

pre 5 godina

Kad nisu juzna srbija i istocna bulgarija sto je jedina cinjenica koja istoriski i demografski stoji, neka su sta god...makar ce biti deo nato-a s te strane ce biti mirni

Gorki

pre 5 godina

Nikad kraja zapadnom licemjerju.. Ovo u Makedoniji se nece dobro zavrsiti, a moze se lako prosiriti i na Kosovo i eto novog rata na Balkanu...

deni mk

pre 5 godina

Zaev je gotov - referendum je propao - niko ga vise ne ferma - pokusava jos da nesto palamudi.Shiptar B.Osmani koji vodi EU integraciju ce biti uhapsen -pronevera u Zdravstvu.Ministar Kamenos grcka odbrana,juce u Wasingtonu sa Pensom - dogovorio plan "B".Atina-Beograd-Skopje , pod hitno u Nato , da bi se sprecio , ogroman uticaj Rusije i Putina u ovom regionu.Makedonci ne menjaju ime - identitet , istoriju - i daju ogromnu podrsku Rusiji.U svakom slucaju Zaev je mrtav politicar - obicni je kvisling - izdajnik - uskoro cemu se suditi za veleizdaju drzave Makedonije i makedonskih nacionalnih interesa i pokusaja promene Ustava Rep.Makedonije.

zoran miljkovic

pre 5 godina

ОВО ЈЕ ВЛАСТ,КОЈА ЗЕМЉУ ВУЧЕ НАПРЕД У НАТО У ЕВРОИНТЕГРАЦИЈЕ,А НЕ БИВША КОЈА ЈЕ СРБИЈИ НАНЕЛА НАЈВЕЋА ЗЛА,АЛИ ЈЕ СРПСКИ КОМУНИСТИ ВОЛЕ,ЈЕР ЈЕ ПРОРУСКА,ЛАГАЛА ГРАЂАНЕ ДА ЖЕЛИ У ЕВРОПУ,А СВЕ ЧИНИЛА ДА НЕ УЂЕ,УХ КОЛИКО ИХ ИМА КОД НАС ТАКВИХ.

Oni vama vi njima

pre 5 godina

Oni vama: Ko vas šiša, vi njima: Ko vas j*be!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija