• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

09.11.2018

08:32

Novosti “otkrivaju” još jednu laž (ISPRAVKA)

Balkan

Novosti “otkrivaju” još jednu laž (ISPRAVKA)

Podeli vest

„Večernje novosti“ su u svom članku, bez ikakvih dokaza, ustvrdile da ministar bezbjednosti BiH, Dragan Mektić, priprema zvaničnu listu nepoželjnih osoba iz Srbije, da bi nekoliko sati kasnije objavile članak u kojem Mektić negira takve navode.

Kako bismo provjerili navode objevljene u “Večernjim novostima”, kontaktirali smo Ministarstvo sigurnosti BiH. Tamo su nas uputili na demantij koji je ministar Dragan Mektić već dao ovim povodom, koji je objavljen na portalu “Klix”.

To je najobičnija glupost i izmišljotina. Svi sistemi koji se zasnivaju na lažima i dezinformacijama mislim da nemaju svijetlu budućnost", kazao je Mektić.

Članak koji je objavio “Klix” zatim je iskorišten za demantij koji se na portalu “Večernje novosti” pojavio nekoliko sati nakon prvobitne objave.  Demantij je prenio “Tanjug” i većina portala koji su objavili informaciju o “listi nepoželjnih Srba”.  

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić (SDS) demantovao je danas informacije o postojanju navodne crne liste nepoželjnih osoba iz Srbije kojima će biti zabranjen ulazak u BiH. Mektić je kazao da je to "najobičnija izmišljotina, smišljena u kuhinji aktuelne vlasti u Republici Srpskoj", preneo je Klix.ba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sumadinac

pre 5 godina

Srbijo sto ti spavas udaraj svima kontra meru, pa nismo mi ti jrdini ktivci za sve probleme u bivsoj Jugi pa gde su Hrvacki BiH i Kisovski zlocinci.

Ujo

pre 5 godina

Ne brinite Srbi susjedi vas ne vole al zato vas vole kinezi

Penzioner

pre 5 godina

Mektic , MEKECE bez veze !!! Ne znaju dripci sta ce vise od zavisti i mrznje prema Srbiji !!!!

amd

pre 5 godina

Sta je ovo ljudi moji ove Bg srbijance niko ne mirise

flamantes

pre 5 godina

Kako je krenulo, uskoro ćete moći samo u Rusiju i Rusi kod vas

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija