• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.11.2018

14:02

(VIDEO) SKANDAL NA ODAVANJU  POŠTE ŽRTVAMA RATA U VUKOVARU! Pupovac položio vence, građani mu okrenuli leđa!

Balkan

(VIDEO) SKANDAL NA ODAVANJU POŠTE ŽRTVAMA RATA U VUKOVARU! Pupovac položio vence, građani mu okrenuli leđa!

Podeli vest

Predsednik Srpskog narodnog veća (SNV) i poslanik u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac stigao je u Vukovar kako bi odato počast "nedužnim vukovarskim žrtvama"

On je zajedno sa predsednicom udruženja porodica "Protiv zaborava" Maricom Šeatović položio venac na memorijalnom groblju, a jedan su bacili u Dunav kraj vukovarskog veslačkog kluba.

Tom prilikom je deo građana, koji su bili tamo, Pupovcu okrenuo leđa.

Nakon polaganja venaca, otišli su u crkvu Svetog Nikole, kako bi zapalili sveće za sve poginule i stradale.

Predsednik Vlade Andrej Plenković izjavio je ranije da je dobro što se predsednik SDSS-a Milorad Pupovac odlučio na ovaj korak.

- To je njegova odluka, obavestio me je o tome juče. Moj stav je da bi se žrtvama Vukovara trebalo svi poklonit i odati im poštovanje - poručio je Plenković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kosovka

pre 5 godina

E vidite o cemu je rec, ne o tome dali ce Pupovac doci ili nece, hoce li poloziti venac ili nece, problem je sto je Srbin a da se izjasnjava kao hrvat pravoslavac bio bi ok. Dosao oni ga pljuju, da nije dosao opet bi ga pljuvali. Dok se god zrtve budu postovale selektivno i vrednost coveka cenila nacionalno i religijski dok god na prvo mesto stavljaju nacionalnu pripadnost uzalud je prica o suzivotu. Dve trecine danasnjih hrvata su poreklom Srbi pa vi vidite dokle smo stigli.

marco

pre 5 godina

Ova ili ovaj Kosovka je sigurno nesto u rodu sa Seseljem! Politicka i povijesna sizofrenija!

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija