• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N1/mediji

20.11.2018

22:28

UHAPŠEN BIVŠI ŠEF BEZBEDNOSTI MAKEDONIJE, ROĐAK GRUEVSKOG: Bio je najmoćniji čovek u državi, a sada mu preti robija!

Balkan

UHAPŠEN BIVŠI ŠEF BEZBEDNOSTI MAKEDONIJE, ROĐAK GRUEVSKOG: Bio je najmoćniji čovek u državi, a sada mu preti robija!

Podeli vest

Bivši direktor Uprave za bezbednost i kontraobaveštajne poslove (UBK) Makedonije Sašo Mijalkov uhapšen je u Skoplju na zahtev Specijalnog tužilaštva za prisluškivane razgovore

Kako je objavila Televizija Telma, Mijalkov je uhapšen u Hotelu Meriot u centru Skoplja i sa lisicama na rukama odveden u Istražni zatvor u Šuto Orizari, predgradje Skoplja.

Skopski krivični sud je bivšem šefu UBK, protiv koga Specijalno tužilaštvo vodi nekoliko sudskih postupaka i istraga, odredio 30-todnevni pritvor zbog mogućnosti bekstva.

Specijalno tužilaštvo je pritvor za Mijalkova zatražilo kao meru obezbeđenja u sudskom postupku "Target-Tvrđava" u kome je prvooptuženi za masovno prisluškivanje u Makedoniji.

(FOTO) BRITANSKI NOVINAR BRUTALNO RAZVALIO I LONDON I ŠIPTARE: Kako Kosovo da bude primljeno u Interpol kada je leglo kriminala?!

Zajedno sa rođakom, bivšim premijerom Nikolom Gruevskim, Mijalkov je smatran najmoćnijim čovekom u Makedoniji tokom decenije vladavine VMRO DPMNE od 2006. do 2016.

Mijalkov je treći funcioner bivše vlasti protiv koga se vode sudski postupci, a koji je zbog opasnosti od bekstva pritvoren nakon što je osuđeni bivši premijer Nikola Gruevski pobegao u Mađarsku.

LICEMERI! EU BI SRBIJU DA PROPITUJE IZ "VLADAVINE PRAVA", a progoni SUDIJU koji je ulovio EULEKS U KORUPCIJI!

Pored sudskog postupka "Target-Tvrđava", Mijalkov je optužen i u slučajevima Specijalnog tužilaštva "Trezor", "Tortura", "Titanik 2", a obuhvaćen je istragom u slučaju nazvanom "Imperija" zajedno sa najbogatijim Makdeoncem Jordanom Kamčevim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija